Ελλάδα

Γλυκά Νερά Μαυροειδάκος: Οι εγκληματίες το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν

Γλυκά Νερά Μαυροειδάκος: Οι εγκληματίες το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν
Γλυκά Νερά Μαυροειδάκος: Οι εγκληματίες το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν. Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι είναι ζητημα τιμής για την ΕΛΑΣ η εξιχνίαση της υπόθεσης. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν.

Το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι το θέμα των ημερών στην Ελλάδα, έχοντας συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, τους οποίους κι έχει επικηρύξει έναντι 300.000 ευρώ. Η αγριότητα της δολοφονίας της Καρολάιν, η οποία κηδεύεται σήμερα στην Παλαιά Χώρα Αλοννήσου, έχει ανατριχιάσει κάθε πολίτη, κι όπως επεσήμανε η συμβουλευτική ψυχολόγος, Ευφροσύνη Φωτεινάκη, οι ληστές φέρεται να απόλαυσαν τον θάνατό της, αφού ενήργησαν σαδιστικά και πρωτόγονα. 

Ο Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών τόνισε ότι η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι ζήτημα τιμής για την ελληνική αστυνομία. Όπως είπε οι αστυνομικοί κάνουν νυχθημερόν αγώνα και έρευνες ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία και σύντομα. Ωστόσο, σημείωσε ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας δεν θα πρέπει να παρουσιάζουν στοιχεία της υπόθεσης. Τέλος, τόνισε ότι οι δράστες ήξεραν για τα χρήματα και υποστήριξε ότι είναι εγκληματίες που το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν

Η Αλόννησος πενθεί και ντύθηκε στα μαύρα. Σήμερα τελείται υπό κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν, στην Παλαιά Χερσόνησο Αλοννήσου, όπως και βρίσκεται το πατρικό της. H κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14/5 στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου. Η σορός θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι του νησιού.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της κοπέλας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και δηλώνουν συγκλονισμένοι. Στο ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν». «Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ. Ήρθαν το καλοκαίρι, τους είδαμε και κόπηκε τόσο άσχημα το νήμα της ζωής τους από τρία καθάρματα», πρόσθεσε.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι γεμάτο ζωή που αύριο θα πρέπει να αποχαιρετήσουν. «Στην αρχή μέχρι να μάθουμε, δεν το πιστεύαμε καν ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Είναι λίγο δύσκολο για ένα κορίτσι 20χρονών να πιστέψεις κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments