Lifestyle

Sylvester Stallone: Οι πανέμορφες κόρες του έγιναν γοητευτικές κυρίες

Sylvester Stallone: Οι πανέμορφες κόρες του έγιναν γοητευτικές κυρίες
Sylvester Stallone: Οι πανέμορφες κόρες του έγιναν γοητευτικές γυναίκες και sexy ladies. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τα πάνα.

Ο Sylvester Stallone έχει πέντε παιδιά από τρείς γάμους. Ο 74χρονος star έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, όμορφη οικογένεια που αποτελείται από τη σύζυγο του, Τζένιφερ Φλάβιν και τα 5 παιδιά του. Συγκεκριμένα έχει 2 γιους και 3 κόρες, οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν οι άγγελοι του Stallone. Η 22χρονη Sistine, η 18χρονη Scarlet Rose και η 23χρονη Sophia είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Ο σταρ σου σινεμά έχει αποκτήσει δύο μεγαλύτερους γιους, τον Sage Moonblood Stallone και Seargeoh Stallone από προηγούμενους γάμους με τον μεγάλο του γιο να πεθαίνει το 2012 μετά από ανακοπή καρδιάς κάτι που βύθισε στο πένθος τον ηθοποιό.

Οι νεαρές κόρες του θρυλικού ηθοποιού, ανεβάζουν συχνά πλούσιο υλικό από την καθημερινότητά τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Όπως φαίνεται τα κορίτσια έχουν μεγάλη αδυναμία στο μπαμπά Sylvester αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν φωτογραφίες μαζί του. Όπως είναι αναμενόμενο τα likes πέφτουν βροχή αφού και οι 3 τους είναι πανέμορφες.  Αδιαμφησβήτητα μοιάζουν τρομερά στη μαμά τους, αλλά έχουν ακόμα μία αδελφή πιο μικρή και το ίδιο όμορφη. Πρόκειται για τις κόρες του Sylvester Stallone!

 Οι φωτογραφίες τα μαρτυρούν όλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments