Lifestyle

Χίμπα Αμπούκ: Η σύντροφος του Χακίμι ξεσηκώνει τα πλήθη

Χίμπα Αμπούκ: Η σύντροφος του Χακίμι ξεσηκώνει τα πλήθη
Χίμπα Αμπούκ: Η καλλονή σύντροφος του Χακίμι ξεσηκώνει τα πλήθη με τις καυτές πόζες που ανεβάζει στο Instagram, μαζεύοντας καρδούλες...

Ο Ασράφ Χακίμι εκτός από άσσος της στρογγυλής θεάς, ξέρει να γοητεύει και το ωραίο φύλλο, έχοντας κλέψει την καρδιά μιας άλλης θεάς, ονόματι Χίμπα Αμπούκ. Ο Μαροκινός αμυντικός της Ίντερ είναι παντρεμένος με την 33χρονη που έχει χαρακτηριστεί και ως «η ομορφότερη ηθοποιός του κόσμου». Αν κρίνουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες τότε σίγουρα φέρει δικαίως αυτόν τον τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

Τι κι αν τους χωρίζουν 12 χρόνια, αφού η Τυνήσια καλλονή είναι μεγαλύτερη του, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μάλιστα έχει αποκτήσει και τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο που έφερε στον κόσμο η ηθοποιός το 2020. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ζει τον απόλυτο έρωτα έχοντας βρει στο πρόσωπο της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας στην Ισπανία, τη γυναίκα της ζωής του.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ρόλους της ήταν αυτός της «Φατιμά» στην ταινία «LA GIOVINEZZA», στην ισπανική τηλεόραση «El Principe», ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά «Madres».Γεννημένη στη Μαδρίτη, είναι η νεότερη από τέσσερα αδέλφια της οικογένειας, λατρεύει το φλαμένκο, ενώ πέραν της εξωτικής της παρουσίας, διαθέτει και ευρεία γλωσσομάθεια καθώς μιλά, Ισπανικά, Αραβικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments