Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες
Γλυκά Νερά: Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του στιγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, η κηδεία της οποίας τελέστηκε χθες.

Γλυκά Νερά: Οι ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών

Οι Αρχές σαρώνουν την περιοχή για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας, επιχειρώντας να εντοπίσουν “παρείσακτους” στον χώρο και ύποπτα οχήματα. Επίσης αναμένουν τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και την σάρωση των επικοινωνιών στην περιοχή το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Γλυκά Νερά

Εκτιμούν ότι οι δράστες στην προσέγγιση και διαφυγή τους αλλά και στις επικοινωνίες τους ήταν απρόσεκτοι, καθώς δεν φαίνεται να είχαν σχεδιάσει την δολοφονία της 20χρονης, αλλά να προέκυψε αβίαστα από το εγκληματικό προφίλ τους. Δεν αποκλείεται να έχουν ενεργοποιήσει κεραίες εκπομπής σήματος εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Σημαντική η συμβολή του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ανασύρει από την μνήμη του όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των δραστών. Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να αντιληφθεί τη στιγμή της βίαιης εισβολής και τα όσα ακολούθησαν μετά την δέσμευσή του, κάνει λόγο για δύο μαυροντυμένους περίπου 1,80 ύψος, αδύνατους, που φορούσαν κουκούλες full face, ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο και ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, ενώ ο τρίτος ήταν κοντύτερος, περίπου 1,70 ύψος, πιο ευτραφής, με περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια.

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ 30 ποινικοί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, αφορά περίπου 30 σκληρούς ποινικούς. Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια από την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές που αφορούν ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα. Οι συγκεκριμένες ληστείες, είχαν ένα κοινό στοιχείο με αυτή που έγινε στα Γλυκά Νερά. Διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλά για το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. «Ισόβια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πολίτης να ενημερώνει τις Αρχές αν δει κάτι ύποπτο και οι Αρχές να το ερευνούν. Κακοποιοί βγαίνουν με άδειες και δεν επιστρέφουν ποτέ. Είχαν σίγουρα επιτηρήσει τις προηγούμενες μέρες οι δολοφόνοι το σημείο. Θα υπάρχουν σχετικά βίντεο χωρίς καλυμμένο πρόσωπό τους. Οι κάμερες θα τους έχουν πιάσει. Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες, έχουν κάνει πολλά λάθη. Η κοπέλα αντέδρασε με το ένστικτο της μάνας. Δεν ήθελαν να την σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments