Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Καρολάιν
Γλυκά Νερά: Ολόκληρο το νησί παρευρέθηκε στην εκκλησία για να πει το τελευταίο αντίο στο κορίτσι που χάθηκε νωρίς με τόσο άδικο τρόπο.

Σε κλίμα σπαραγμού και οδύνης τελέστηκε σήμερα στην Αλόννησο η κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά. Τραγικές φιγούρες μέσα στο πλήθος κόσμου οι γονείς της 20χρονης και ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος κράταγε όλη τη διάρκεια της τελετής την μόλις 11 μηνών κόρη τους.

Το φέρετρο της αδικοχαμένης 20χρονης μεταφέρθηκε με πλοίο από το Βόλο στην Αλόννησο και όλο το νησί παρευρέθηκε στο λιμάνι προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στο κορίτσι που χάθηκε νωρίς. Τα δάκρυα και ο θρήνος ήταν σπαρακτικός, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Η κηδεία της Καρολάιν τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στη χώρα του νησιού. Η εκκλησία είχε γεμίσει με λουλούδια και στεφάνια, με εκείνο του συζύγου της να αναγράφει και το όνομα της μικρής τους κόρης.

Ο επικήδειος του 32χρονου συζύγου, ο οποίος έφτασε στο νησί με ελικόπτερο και δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την μικρή τους κόρη, ράγισε τις καρδιές όλων:

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της», ήταν τα γεμάτο θλίψη και πόνο λόγια του 32χρονου, που από τη μία στιγμή στην άλλη είδε τον άνθρωπό του να πεθαίνει στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών.

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments