Ελλάδα

Τροχαίο Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε δέντρο – Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός

Τροχαίο Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε δέντρο – Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός
Τροχαίο Χαλκίδα: Οι άνδρες της Τροχαίας απεγκλώβισαν αιμόφυρτο τον οδηγό, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Άλλο ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εύβοια, μετά το σοβαρό τραυματισμό ενός 13χρονου στα Λουτρά Αιδηψού. Αυτή τη φορά το τροχαίο σημειώθηκε στη Χαλκίδα, όπου ένα αυτοκίνητο έφερε τούμπες και σταμάτησε πάνω σε δένδρο.

Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός, ο οποίος κατάφερε να βγει από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος. Οι άνδρες της Τροχαίας απεγκλώβισαν αιμόφυρτο τον οδηγό, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αναφέρει το eviathema.gr, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα φανάρια της Νέας Λαμψάκου προς Άγιο Στέφανο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δέντρο.

Λουτρά Αιδηψού: Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Λουτρά Αιδηψού. Ο 13χρονος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και πλέον βρίσκεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιστιαία News, ο 13χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη, όταν ο πρώτος προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα την παραλιακή.

Αρχικά, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και επειδή τα τραύματά του ήταν σοβαρά, υποχρεωτική ήταν η όσο το δυνατόν συντομότερα διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικών σε όλη τη διαδρομή, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙΑΣ, ανοίγοντας τον δρόμο στο ασθενοφόρο ώστε να φτάσει σύντομα το παιδί στο νοσοκομείο.

Ο 13χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μάλιστα υποβλήθηκε δύο πολύωρα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Λαμίας, τα οποία σταθεροποίησαν την κατάστασή του. Μετά από δύο ημέρες σε ΜΕΘ ο 13χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments