Lifestyle

Μαρίνα Πατούλη: Ηλιοθεραπεία με χρυσό μπικίνι στη βεράντα της

Μαρίνα Πατούλη: Ηλιοθεραπεία με χρυσό μπικίνι στη βεράντα της
Μαρίνα Πατούλη: Τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών θέλησε να εκμεταλλευτεί. λιοθεραπεία με χρυσό μπικίνι στη βεράντα της.

Τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών θέλησε να εκμεταλλευτεί η Μαρίνα Πατούλη. Αφού έχει συνέλθει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, τίποτα δεν την εμποδίζει από το να χαρεί τον ήλιο και να κάνει όλα όσα την ευχαριστούν.

Έτσι, έβαλε το μαγιό της και αντί για κάποια παραλία, προτίμησε τη βεράντα του σπιτιού της προκειμένου να κάνει ηλιοθεραπεία. Βάζοντας το αγαπημένο της με χρυσές πούλιες τρίγωνο μπικίνι, δεν παρέλειψε να φορέσει και ένα μεγάλο stylish καπέλο, αναφέρει το missbloom.gr. Φυσικά δεν απογοήτευσε τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας ένα στιγμιότυπο από την «εξόρμησή» της στα stories της στο Instagram.

Μαρίνα Πατούλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Μαρίνα Πατούλη, που είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε εντοπιστεί θετική στον κορωνοϊό, ενώ υπήρξε παρεξήγηση με τις υγειονομικές Αρχές της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς είχε χαμηλό οξυγόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές. Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες και θεώρησε σωστό να σπεύσει στα εξωτερικά ιατρεία και να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε δηλώσεις της στο TLIFE μετά το εξιτήριό της, η κ. Πατούλη σημείωσε ότι νιώθει πολύ καλύτερα. «Έχω πάρει εξιτήριο, είμαι στο σπίτι και ακολουθώ τα δέοντα. Είμαι καλύτερα και το οξυγόνο μου και τα λοιπά. Δεν έχω πυρετό προς το παρόν, οπότε είμαι αισιόδοξη σήμερα. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο την Τετάρτη, πήγα στα εξωτερικά ιατρεία γιατί είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο. Είχα 91 και επειδή είμαι και σε ευπαθή ομάδα, ήταν επιβεβλημένο να κάνω έναν έλεγχο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ευτυχώς έκανα όλες τις εξετάσεις, οι πνεύμονες δεν είχαν επηρεαστεί, οπότε βγήκα και είμαι σε παρακολούθηση από τον θεράποντα γιατρό μου, τον καρδιολόγο μου. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα».

Η Μαρίνα Πατούλη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σε σχέση με την παρεξήγηση που υπάρχει με την Περιφέρεια Αττικής: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Τώρα δίνω τη μάχη της ζωής μου και της υγείας μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments