Πολιτική

ΜέΡΑ 25: Επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

ΜέΡΑ 25: Επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
ΜέΡΑ 25: Αιχμές προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας άφησε σήμερα το ΜέΡΑ25, μετά και την επίσκεψή της στον Έβρο.

Επικρίσεις κατά της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, με αφορμή την επίσκεψή της στον φράχτη του Έβρου.

ΜέΡΑ 25: Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου

«Με φόντο τον φράχτη της ντροπής στον Έβρο, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως άλλος Αντώνης Σαμαράς, Όρμπαν ή Τραμπ, εντάσσεται πλήρως στο ακροδεξιό αφήγημα του μισανθρωπισμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πολιτικών του Ευρωιερατείου, που αντιμετωπίζουν την χώρα μας ως «ασπίδα» απέναντι σε κατατρεγμένους ανθρώπους», αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης και προσθέτει: «Η εικόνα αυτή της κας Σακελλαροπούλου μπροστά από τον φράχτη του μίσους με τον οποίο κάποιοι, μαζί με τις παράνομες επαναπροωθήσεις και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αιγαίο, νομίζουν ότι χτίζουν την ασφάλεια του κάθε ευρωπαίου, είναι απλά αποκρουστική και ντροπιαστική». ΜέΡΑ 25

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει επίσης ότι «επιβεβαιώνεται πλήρως η στάση του ΜέΡΑ25 να μην υπερψηφίσει την συγκεκριμένη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που με την λογική των περιστρεφόμενων θυρών, αφού έκρινε πρώτα τα μνημόνια συνταγματικά, «μεταπήδησε» στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Να την χαίρεται η «προοδευτική, ριζοσπαστική αριστερά» που την υπερψήφισε».

Τι είχε δηλώσει η ΠτΔ από τον Έβρο

«Η Ελλάδα σέβεται την ειρηνική συνύπαρξη, τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο, ταυτόχρονα, όμως, δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. «Βρίσκομαι σήμερα κοντά σε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και εγγυώνται την ασφάλειά της. Η Ελλάδα, ένα ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, σέβεται την ειρηνική συνύπαρξη, τις σχέσεις καλής γειτονίας και το διεθνές δίκαιο. Ταυτόχρονα όμως δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν», είπε η κ. Σακελλαροπούλου.

Για την πορεία των εργασιών κατασκευής του Φράχτη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσαν ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Αγγελος Χουδελούδης και ο υποστράτηγος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης. Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε στρατιωτικό Φυλάκιο στην περιοχή Νέας Βύσσας όπου συνομίλησε με τους αξιωματικούς και τους στρατευμένους και μέλη της Frontex και στη συνέχεια μετέβη στο σημείο του Φράχτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments