Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 58χρονο άνδρα

Μεταμόρφωση: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 58χρονο άνδρα
Μεταμόρφωση: Για συμβόλαιο θανάτου κάνει λόγο η Αστυνομία.

Ακόμη ένα ειδεχθές έγκλημα έλαβε χώρα στη χώρα μας, αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη Μεταμόρφωση, με την αστυνομία να βλέπει συμβόλαιο θανάτου. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε άλλα δύο εγκlήματα που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινή γνώμη μετά από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και της 20χρονης Κάρολαϊν.

Μεταμόρφωση: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία

Το θύμα ηλικίας 58 ετων, βρισκόταν έξω απο το καταστημα της οδού Ιφιγενείας 3-5 στη Μεταμόρφωση, οταν τον πλησίασε μια μηχανη με δυο άτομα που φορούσαν κράνη, ενα λευκο και ένα μαύρο. Ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ εναντιον του με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ (ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «Κεφάλας»), δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ψηλά στο λαιμό. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για συμβολαιο θανάτου.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και αυτόπτες μάρτυρες, καθώς η καντίνα ήταν ανοιχτή την ώρα της επίθεσης. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στις 9 Απριλίου δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος βρισκόταν έξω από το σπίτι του. Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι τον πυροβόλησαν. Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στην οδό Ανίνου στον Άλιμο, όπου βρίσκεται το σπίτι του. Ο δημοσιογράφος επέστρεφε από τη δουλειά του όταν δέχθηκε 10 σφαίρες στην ενέδρα θανάτου που του έστησαν. Όταν οι δύο επιβαίνοντες στο μηχανάκι πέρασαν από δίπλα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μεταμόρφωση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Από ό, τι φαίνεται οι δράστες της επίθεσης χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments