Ελλάδα

Πάτρα: Νέο κορωνοπάρτι στην Παντάνασσα

Πάτρα: Νέο κορωνοπάρτι στην Παντάνασσα
Πάτρα: Επί δύο συνεχόμενες νύχτες η πλατεία της Παντάνασσας βρίσκεται σε ρυθμούς κορωνοπάρτι.

Μετά τα προχθεσινά κορωνοπάρτι στην Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, άλλο ένα ξέφρενο κορωνοπάρτι στήθηκε στην πλατεία της Παντάνασσας στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, εκατοντάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν στο νυχτερινό στέκι που έχουν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα και διασκέδαν μέχρι σχεδόν το πρωϊ.

Λίγη ώρα μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι νεαροί άρχισαν να μαζεύονται και μόλις έφθασε και αυτοκίνητο που είχαν τοποθετηθεί πάνω του ηχεία, ξεκίνησε το πάρτι.

Με ένα ποτό στο χέρι χόρευαν και τραγουδούσαν επί ώρες, χωρίς να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας.

Το προχθεσινό κορωνοπάρτι στην Παντάνασσα θύμιζε εποχές καρναβαλιού

Ένα από τα πιο ξέφρενα πάρτι στα σκαλιά της Παντάνασσας έλαβε χώρα χθες βράδυ προκαλώντας νευρικό κλονισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι πλέον τείνουν να ξεχάσουν τι θα πει ύπνος.

Αμέτρητοι νεαροί, χωρίς να φοράνε μάσκα, με μπουκάλια από ποτά στο χέρι πανηγύριζαν ξέφρενα είτε με μουσική ερχόμενη από τα ηχεία παρκαρισμένου αυτοκινήτου, είτε τραγουδώντας μόνοι τους με κάποιους από αυτούς να βγάζουν τις μπλούζες τους και να χοροπηδούν στους ώμους φίλων τους, όπως ακριβώς στις τελευταίες σειρές της καρναβαλικής παρέλασης.

Η συνήθεια «τσάμπα στις πλατείες με ποτά από το περίπτερο, την κάβα ή το σπίτι» με δυνατότητα πολλαπλών γνωριμιών και ευρείας «κοινωνικοποίησης», φαίνεται πως ήρθε για να μείνει μετακομίζοντας από στέκι σε στέκι ανάλογα με τη εποχή και τη μόδα. Μόνο που μιλάμε για ξέφρενα γλέντια στην καρδιά του πυκνοκατοικημένου αστικού ιστού.

Άρα για γλέντια που σηκώνουν στο πόδι γειτονιές. Δίχως κανείς να παρεμβαίνει. Η νεολαία ξεσπαθώνει από τον εγκλεισμό και η πόλη «δονείται» ακατάλληλες ώρες, ενώ ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ. Κίνημα πλατείας άλλου τύπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments