Video

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποχώρησε από τη Φάρμα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποχώρησε από τη Φάρμα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν κράτησε πολού η συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Ιδιαίτερα σύντομη αποδείχθηκε η συμμετοχή της στη “Φάρμα” για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αφού το μοντέλο αποχώρησε, μόλις μια εβδομάδα μετά την είσοδό της στο παιχνίδι, κατά το επεισόδιο που μεταδόθηκε το Σάββατο (15/05).

Βέβαια η σύντομη παρουσία της στο ριάλιτι ήταν ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη, καθώς τα πλάνα με πρωταγωνίστρια την ίδια, κανείς δεν θα μπορούσε να τα ξεχάσει.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κέρδισε σε τρία αγωνίσματα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό

Η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στη συνέχεια το μοντέλο διάλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Επέλεξα την Έλενα, χωρίς να σταθώ στον αγώνα που πέρασαν οι δυο τους, βρέθηκαν πολύ κοντά, απλά τώρα θεωρώ ότι η Έλενα είναι πιο κοντά σε εμένα γιατί έχει μπει μια φορά στον αχυρώνα, ενώ για τη Φένια θα ήταν η δεύτερη φορά και θεωρώ ότι η κάθε φορά είναι και πολύ σημαντική και κρίσιμη, εδώ που είμαστε» ανέφερε η ξανθιά καλλονή, αιτιολογώντας την επιλογή της, ενώ η Τσικιτίκου είχε την ευκαιρία να βαθμολογήσει τα αγωνίσματα.

Οι δύο γυναίκες έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Η Αλεξάνδρα επικράτησε στα πρώτα τρία αγωνίσματα, αλλά αυτά ήταν χαμηλής αξίας και δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη και -κατ’ επέκταση- την παραμονή της στη «Φάρμα». Έτσι, η Έλενα Τσικιτίκου νίκησε στο τέταρτο και στο πέμπτο αγώνισμα και έδιωξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι είπε για την αποχώρησή της

«Πιστεύω ότι η επιστροφή στο σπίτι μου θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία θα μου λείπει αυτό που έζησα και τελείωσε νωρίς, από την άλλη νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση γιατί πίστευα ότι σήμερα δεν θα κερδίσω ούτε ένα αγώνισμα. Από τη “Φάρμα” θα μου λείψουν πολλά. Θα μου λείψουν οι άνθρωποι, ο πατερούλης μου ο Μιχάλης, ο ψυχαναλυτής μου ο Θανάσης, η Κάτια, η Μαρία που ήταν η χαμένη μου αδελφή και ο Κώστας Γκρέκας. Με περιμένει μια ζωή εκεί έξω με υπέροχους ανθρώπους και όλα για κάποιο λόγο γίνονται» ανέφερε η «Barbie» της Φάρμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments