Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το τραγούδι που έγραψαν οι φίλοι της Καρολάιν για τον χαμό της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Το τραγούδι που έγραψαν οι φίλοι της Καρολάιν για τον χαμό της 20χρονης
Γλυκά Νερά: «Το τραγούδι είναι σαν δώρο, να με θυμάται», ανέφερε ο φίλος της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Οι φίλοι της 20χρονης Καρολάιν, που έφυγε με τόσο άδικο τρόπο στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, την αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι που της έγραψαν και πρόκειται για ένα νησιώτικο θρήνο.

Μάλιστα, χθες ο 32χρονος σύζυγός της την αποχαιρέτησε με μία φωτογραφία από το γάμο τους στα social media, γράφοντας «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Ο κ Γεραντώνης, φίλος της Καρολάιν, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN για την αδικοχαμένη μητέρα, εκφράζοντας την επιθυμία του να καταφέρει η αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος.

«Μεγαλώσαμε μαζί. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν μπόρεσα να πάω, το τραγούδι είναι σαν δώρο, να με θυμάται. Θα ήθελα να βρεθούν οι ένοχοι», είπε ο φίλος της 20χρονης, ο οποίος και έγραψε το τραγούδι.

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Καρολάιν – «Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου»

Με μία φωτογραφία από το γάμο τους αποχαιρέτησε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την γυναίκα της ζωής του, την 20χρονη Καρολάιν, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών πριν από πέντε ημέρες στα Γλυκά Νερά.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media απεικονίζει το ζευγάρι σε στιγμές ευτυχίας την ημέρα που παντρεύτηκαν σε θέρετρο της Πορτογαλίας. «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου» έγραψε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του 11ου ορόφου του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε στοχευμένες ερωτήσεις των αστυνομικών που προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ των δραστών και να λύσουν το γρίφο της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Παράλληλα αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ από τα στοιχεία που συνέλεξαν στον χώρο του εγκλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments