Ελλάδα

Λουτράκι: Το χρονικό της τραγωδίας με τον θάνατο του 26χρονου

Λουτράκι: Το χρονικό της τραγωδίας με τον θάνατο του 26χρονου
Λουτράκι: Τραγωδία με τον θάνατο του 26χρονου Βασίλη και βύθισε στο πένθος όλη την πόλη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 26χρονος ίσως να μην είδε το όχημα το οποίο ερχόταν από το άλλο ρεύμα.

Έσβησε στην άσφαλτο ενώ επέστρεφε από τη δουλειά του ο 26χρονος Βασίλης και το Λουτράκι βυθίστηκε στον θρήνο. Ο άτυχος 26χρονος σχόλασε το μεσημέρι της Δευτέρας από την εργασία του, από το εργοστάσιο όπου δούλευε και επέστρεφε στο σπίτι του, όταν για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο που οδηγούσε , ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος. Κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού του διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μεταφέρει το korinthostv.gr. Μάλιστα, μέσα στον Μάιο έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τροχαίο ένας 60χρονος στα Τρίκαλα και ένας 35χρονος στα Χανιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 26χρονος ίσως να μην είδε το όχημα το οποίο ερχόταν από το άλλο ρεύμα. Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr ο 26χρονος είχε πουλήσει τη μηχανή του και είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του πριν από μερικές ημέρες. Οι γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν το παιδί τους. Τον 26χρονο, απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια άνδρες της Π.Υ. Κορινθίας που επενέβησαν στο σημείο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λουτράκι επί της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, για άγνωστη αιτία, 2 Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο νεαρός οδηγός του ενός οχήματος.

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφορα ΕΚΑΒ. Κατά τον απεγκλωβισμό διαπιστώθηκε πως ο 26χρονος οδηγός είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Έρευνα για αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ Λουτρακίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο με νεκρό 26χρονο στο Λουτράκι

θες (17.5.2021) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός και επέβαινε 72χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 68χρονου άλλου οδηγού και της 72χρονης συνεπιβάτης του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Τι κάνουμε σε ένα τροχαίo ατύχημα

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ, αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

  • α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία.

Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

«Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος», αναφέρει σε μήνυμά της η Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments