Lifestyle

Ariana Grande: Μυστικός γάμος στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας

Ariana Grande: Μυστικός γάμος στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας
Ariana Grande: Μυστικός γάμος στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε με τον Dalton Gomez.

Η Ariana Grande έριξε «βόμβα» της παγκόσμιας showbiz σκηνής, αφού έκανε μυστική γάμο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παντρεύτηκε τη Δευτέρα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Dalton Gomez. Το ζευγάρια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε κρυφή τελετή στο πολυτελές σπίτι της pop performer.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ το ζευγάρι επέλεξε μία μικρή τελετή με λίγους καλεσμένους όπου αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Πηγή κοντά στη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είπε πως η τελετή έγινε στην περιοχή όπου μένουν οι Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle Markle. Δεν είναι γνωστό αν ήταν απόφαση της στιγμής ή αν σχεδίαζαν μήνες τον γάμο. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα και μάλιστα μοιράστηκαν στα social media την χαρούμενη στιγμή.

Η Αμερικανίδα σταρ φαίνεται ότι αντάλλαξε βέρες με τον σύντροφό της χθες, Δευτέρα. «Και η Ari και ο Dalton λατρεύουν το Μοντεσίνο. Περνούν πολύ χρόνο εκεί» σημείωσε πηγή που μίλησε στο PEOPLE. «Φαίνεται φυσικό που παντρεύτηκαν στο πανέμορφο και ιστορικό σπίτι της Ari» επεσήμανε η ίδια πηγή. Η 27χρονη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 25χρονο Gomez τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσω ανάρτησής της στα social media με την λεζάντα: «Για πάντα και λίγο ακόμη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει στις αρχές του 2020 και, κατά τις πληροφορίες, η καραντίνα τους έφερε πολύ κοντά. «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Είναι μία χαρούμενη περίοδος για εκείνους και οι γονείς τους είναι πανευτυχείς» επεσήμανε άλλη πηγή στο PEOPLE. Πλην μερικών φωτογραφιών που ανέβαζαν στο Instagram, το ζευγάρι φρόντιζε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται πως η σχέση τους «επισημοποιήθηκε» για τους φαν της τραγουδίστριας μετά την εμφάνιση του 25χρονου σε βίντεο-κλιπ της. «Η οικογένεια της Ari είναι πολύ χαρούμενη. Όλοι αγαπούν τον Dalton. Είναι εξαιρετικός για εκείνη» είπε η ίδια πηγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments