Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει την εμφάνιση της ζωής της

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει την εμφάνιση της ζωής της
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει την εμφάνιση της ζωής της. Η καλλονή ηθοποιός δημιούργησε και παρουσιάζει με μεγάλη χαρά την δική της συλλογή μαγιό!

Τι κι αν τη φετινή σεζόν δεν την είδαμε σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, η Βίκυ Κάβουρα μόνο ανενεργή δεν μένει όλο αυτό το διάστημα. Και αυτό καθώς η καλλονή ηθοποιός δημιούργησε και παρουσιάζει με μεγάλη χαρά τη δική της συλλογή με μαγιό.  Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, η Βίκυ Κάβουρα θέλησε να βάλει εκ νέου «φωτιά» στο διαδίκτυο, φορώντας το δικό της αποκαλυπτικό μαγιό που δίχως άλλο αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Λίγες ημέρες πριν είχε ανεβάσει φωτογραφία που απεικονιζόταν γυμνή στο κρεβάτι της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως ήταν φυσικό, βροχή «έπεσαν» τα likes και οι αντιδράσεις, ξανά, για την Βίκυ Κάβουρα.

Με τα τελευταία της καλοκαιρινά post στο Instagram μάς έχει συστήσει το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η ηθοποιός λανσάρει τη δική της συλλογή μαγιό με την ονομασία «i-crab» και ανεβάζει τη θερμοκρασία επικίνδυνα. Με ένα μικροσκοπικό μωβ μπικίνι της σειράς της ποζάρει μπροστά από το φακό και σίγουρα το διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βασιλική Κάββουρα (@vicky_kavoura)

Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που θέλησε να «ρίξει» τα social media με καυτές φωτογραφίες με μαγιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments