Ελλάδα

Βριλήσσια: Τρεις άγνωστοι με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης

Βριλήσσια: Τρεις άγνωστοι με κουκούλες εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης
Βριλήσσια: Αφού πρώτα την ακινητοποίησαν υπό απειλή μαχαιριού, την λήστεψαν και ύστερα τράπηκαν σε φυγή.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μία 84χρονη γυναίκα στα Βριλήσσια, όταν τα ξημερώματα εισέβαλλαν στο σπίτι της τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες αρχικά κινητοποίησαν την γυναίκα υπό απειλή μαχαιριού, ενώ στη συνέχεια την λήστεψαν.

Ιδιαίτερα, τον τελευταίο καιρό οι ληστείες πληθαίνουν, καθώς το σαββατοκύριακο που μας πέρασε θύμα ληστείας έπεσε ένας επιχειρηματίας στην Εκάλη, ενώ μία άλλη ηλικιωμένη στην Αγία Παρασκευή έπεσε θύμα κλοπής μέσα στον Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά τη 1:00 οι κακοποιοί, αφού παραβίασαν την εξώπορτα στα Βριλήσσια, εισέβαλαν στην οικία και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και την οικιακή βοηθό της. Στη συνέχεια, αφού έψαξαν όλο το σπίτι αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εκάλη: Διάρρηξη με λεία 120.000 ευρώ σε σπίτι επιχειρηματία

Διάρρηξη με μεγάλη λεία διέπραξαν άγνωστοι στην Εκάλη, σε σπίτι Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι διαρρήκτες πήγαν στο σπίτι, όπου και στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, ξήλωσαν τον συναγερμό και τον βούτηξαν σε ένα κουβά με νερό.

Στη συνέχεια βρήκαν και άρπαξαν 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. Μέσα στο σπίτι δεν ήταν κανείς.

Ο τρόπος δράσης τους και η εξουδετέρωση του συναγερμού κάνει την ΕΛΑΣ να πιστεύει πως πρόκειται για έμπειρη συμμορία, με έδρα την Δυτική Αττική.

Την έρευνα έχει αναλάβει η άσφαλεια βορειοανατολικής Αττικής.

Ληστεία Αγία Παρασκευή: Ξάφρισαν ηλικιωμένη

Μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Αγία Παρασκευή, έστρεψε το το προσκήνιο των ερευνών σε γνωστή σπείρα κακοποιών που έχει ως συνήθη θύματα ηλικιωμένους. Δυστυχώς τα άτομα της τρίτης ηλικίας βρίσκονται πολλές φορές στο στόχαστρο ληστών. Υπενθυμίζουμε την περίπτωση ηλικιωμένου που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην Πάτρα,

Η λεία διαρρηκτών, που κατάφεραν να τα αρπάξουν μέσα από το σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στην Αγία Παρασκευή, φαίνεται να είναι ανεκτίμητης αξίας και περιελάμβανε πολύτιμους λίθους, πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά, η αξία των οποίων φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments