Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τον Γεωργιανό που συνελήφθη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τον Γεωργιανό που συνελήφθη
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε αδιέξοδο οι αρχές σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ανατροπή σημειώθηκε στη σύλληψη του  Γεωργιανού για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς οι αρχές δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 36χρονος συνελήφθη στον Έβρο στη προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά έγγραφα, ενώ φέρεται πως εμπλέκεται με ληστεία που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Πικέρμι.

Μετά την εξέταση του γενετικού υλικού και τη μη αναγνώρισή του ως ύποπτο από τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, δεν προέκυψε κάποια σύνδεση του Γεωργιανού με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Η ίδια η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαίωνε ότι ο Γεωργιανός οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ως απλός κατηγορούμενος ληστείας στο Πικέρμι τον Μάρτιο και όχι για τον φόνο της Καρολάιν:

«Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι: πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν στην Κρήτη τους δράστες

Παράλληλα, οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι αποτελεί νο 1 υπόθεση αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ και όλοι έχουν πέσει πάνω της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments