Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δολοφόνους στην Κρήτη

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δολοφόνους στην Κρήτη
Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στα Γλυκά Νερά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Ιδιαίτερα, τόνισε πώς η αστυνομία έχει πολλές πληροφορίες στα χέρια της και υπογράμμισε πως χειρίζονται με μυστικότητα.

«Είναι απίστευτη η στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους. Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες, τα οποία όμως, χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται».

«Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά τα οποία έχουν αξία».

Γλυκά Νερά: «Αφήστε με να σκεφτώ» η απάντηση του Γεωργιανού στις ερωτήσεις αστυνομικών

Ήδη τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστή η σύλληψη ενός 36χρονου Γεωργιανού στον Έβρο, όταν εκείνος προσπάθησε να εγκαταλείψει παράνομα τη χώρα με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος εμπλέκεται σε μία υπόθεση ληστείας στο Πικέρμι, η οποία έλαβε χώρα τον Μάρτιο, και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία εάν ο άντρας είχε κάποια σχέση και με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς οι δύο υποθέσεις παρουσιάζουν ομοιότητες.

«Αφήστε με να σκεφτώ» ήταν η απάντηση του 36χρονου στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, όταν ο Γεωργιανός μεταφέρθηκε για εξέταση στη ΓΑΔΑ.

Προς το παρόν, η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα από το DNA προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να συμπεράνουν εάν τελικά ο 36χρονος είχε εμπλοκή ή όχι στη ληστεία και τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν στην Κρήτη τους δράστες

Παράλληλα, οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.

Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν προωθηθεί αρκετοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι άτομα που έχουν καταδικαστεί για ληστείες με καλάσνικοφ, ληστείες με ιδιαίτερη βιαιότητα όπως μέλη της γνωστής συμμορίας που «σιδέρωνε» τα θύματα της.

Η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά αντιμετωπίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη παρά το γεγονός ότι αποτελεί νο 1 υπόθεση αυτή τη στιγμή στην ΕΛ.ΑΣ και όλοι έχουν πέσει πάνω της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments