Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δολοφόνου
Γλυκά Νερά: Οι αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών, ενώ ταυτόχρονα «σαρώνουν» τον τόπο του εγκλήματος για να βρουν γενετικό υλικό.

Αρχίζει και ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς πληροφορίες μαρτυρούν ότι ο 32χρονος σύζυγός της είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, οδηγώντας την αστυνομία σε απόσταση αναπνοής για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας, που κηδεύτηκε σήμερα, είδε το πρόσωπο του δολοφόνου όταν του έπεσε στο λαιμό η μπαλακλάβα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Ο ίδιος τον περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια: ήταν περίπου 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά προσώπου, το χρώμα ματιών και μαλλιών, ενώ δεν μιλούσε καθόλου στους συνέργους του, παρά μόνο όταν ήταν να φύγουν κάτι τους είπε σε μια άγνωστη για τον 32χρονο γλώσσα.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων σεσημασμένων κακοποιών και ο ίδιος είναι σίγουρος ότι όταν ηρεμήσει τις επόμενες ημέρες θα τον αναγνωρίσει.

Οι αρχές αναζητούν το DNA των δολοφόνων – Οι εκτιμήσεις για τη δράση τους

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο του τμήματος ανθρωποκτονιών βρίσκονται ίχνη DNA των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και εξετάζουν ίχνη, όπως ιδρώτα και τρίχες κι ευελπιστούν ότι από αυτά τα στοιχεία μπορεί να έχουν αποτελέσματα.

Παράλληλα, «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν υπάρχουν κάποια οχήματα που έχουν εντοπιστεί, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί οι κάτοχοι τους, ενώ στα χέρια των αρχών υπάρχει και βίντεο που δείχνει περαστικούς που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες έξω από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να προσπαθούν να δουν τον τρόπο δράσης των εγκληματιών.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου, δε, να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Έτσι, περπατώντας αθόρυβα κινήθηκαν μέσα από τα χωράφια και τα οικόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή και έφτασαν στο παράθυρο του πίσω μέρος της οικίας, από όπου και εισέβαλαν κι εντός αυτής.

Αφού πραγματοποίησαν το ειδεχθές έγκλημά τους, στη συνέχεια αποχώρησαν και πάλι πεζοί. Έφτασαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν όπως όλα δείχνουν προς περιοχή της δυτικής Αττικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments