Τεχνολογία

Macbook Air: Διέρρευσαν εικόνες από το νέο μοντέλο

Macbook Air: Διέρρευσαν εικόνες από το νέο μοντέλο
Macbook Air: Διέρρευσαν οι εικόνες και οι σχεδιαστικές αλλαγές που γίνονται από τον τεχνολογικό κολοσσό σχετικά με το νέο μοντέλο των πασίγνωστων laptop.

Πριν από λίγο καιρό, η Apple παρουσίασε τα πρώτα Macbook Air με δικό της επεξεργαστή. Τώρα αναμένεται να βγει ένα νέο μοντέλο, του οποίου οι σχεδιαστικές αλλαγές διέρρευσαν πολύ πριν γίνει το Apple event, το οποίο θα είχε πολλές εκπλήξεις και για άλλα προϊόντα του οικοσυστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως συνηθίζει η Apple δεν δίνονται πολλές πληροφορίες ούτε για την οθόνη, ούτε και για τα άλλα χαρακτηριστικά. Από ότι φαίνεται από το βίντεο, το κάτω μέρος του MacBook Air το οποίο, όπως και το 24 ιντσών iMac, θα διαθέτει 2 μεγάλες, κάθετες, λευκές, μαλακές λωρίδες, αντί των τεσσάρων μικρών μαλακών “ποδιών” στήριξης που διέθετε πριν.

Θυμίζουν κάτι από iMac

Άλλες αλλαγές σχεδιασμού, αφορούν το λευκό πλαίσιο γύρω από την οθόνη καθώς και ένα επίσης λευκό επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο. Οι εικόνες δείχνουν επτά διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, παρόμοιες με εκείνες του πιο πρόσφατου iMac.

Τα χρώματα, θα είναι πολύ κοντά στα χρώματα των βάσεων των iMac 24 ιντσών. Τα iMac διαθέτουν στην μπροστινή τους όψη παστέλ χρώματα, σε αντίθεση με την πίσω τους πλευρά η οποία αποτελείται από πιο έντονους και εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Η γκάμα χρωμάτων

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές θα είναι η γκάμα χρωμάτων που προσφέρονται στο ‌MacBook Air‌ για πρώτη φορά. Ο Prosser απέκτησε γνώση για ένα μπλε και πράσινο MacBook Air‌, αλλά θα υπάρξουν και άλλες επιλογές χρώματος για να αντικατοπτριστεί η παλέτα χρωμάτων των Mac‌ 24 ιντσών.

Αξίζει ν΄αναφέρουμε πως οι αναρτημένες εικόνες των νέων MacBook Air είναι απλά προϊόν Photoshop και όχι το τελικό προϊόν της Apple. Πρόκειται για μέρη εικόνων, τις οποίες χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, ώστε να δημιουργήσει μια πιθανή και ακριβή αναπαράσταση του νέου σχεδιασμού των MacBook Air.

Το βίντεο με τα πλάνα από το νέο Macbook Air

Σ΄ένα βίντεο που ανέβασε ο Jon Prosser, δημοσίευσε εικόνες του νέου MacBook Air, το οποίο πιθανόν να είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα. Οι εικόνες αυτές δείχνουν ένα MacBook με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, με το κλασικό κωνικό άκρο του MacBook Air να μην υπάρχει πια.

Αντ’ αυτού, διαθέτει μια επίπεδη σχεδίαση που μοιάζει με το iPad Pro και το iPad Air. Υποτίθεται ότι υπάρχουν δύο θύρες USB-C, μία από τις δύο πλευρές, όμως η θυρίδα MagSafe δεν φαινόταν στις εικόνες.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments