Lifestyle

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Τσαγκρινού μετά την πρόκριση

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Τσαγκρινού μετά την πρόκριση
Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision.

Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo»! Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance, που «μάγεψε» τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια. Λίγο μετά την πρόκριση, η Έλενα μιλά αποκλειστικά στο Panik Music!

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο site της Panik Records, panikmusic.gr.

Δείτε τη δήλωση της Έλενας στo video:

Εκτός από την πρόκριση, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» κέρδισαν και τα social media, καθώς έγιναν πρώτο trend και viral ανά την Ευρώπη. Τώρα, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν ακόμα μία φορά, στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι προκρίσεις

Τα χρυσά εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σαββάτο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ πήραν οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο και Ουκρανία.

Το μήνυμα του Mike στην αγαπημένη του

Φυσικά από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει ο σύντροφός της, Mike. Ο ταλαντούχος ράπερ παρακολούθησε μέσα από την τηλεοπτική του οθόνη την εμφάνιση της αγαπημένης του και ήταν πραγματικά περήφανος για εκείνη!

Λίγο μετά την εμφάνιση της Κύπρου, ο Mike δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media, όπου βρίσκεται μπροστά από την τηλεόραση του την ώρα που τραγουδά η Έλενα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments