Lifestyle

Κατερίνα Λέχου: Ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις ανθρώπους

Κατερίνα Λέχου: Ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις ανθρώπους
Κατερίνα Λέχου: Την γνωστή ηθοποιό είχε καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του την Τρίτη το βράδυ, όπου μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε.

Την Κατερίνα Λέχου είχε καλεσμένη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης. Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός είχε προβεί σε καταγγελία κατά του κ. Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε στο The 2Night Show, τι ήταν αυτό που την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και με αυτό τον τρόπο να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo.

«Έχουμε μία αλλαγή εποχής»

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ»

Σχετικά με την κακοποίηση ανέφερε ότι «Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» τόνισε η ηθοποιός.

Σχετικά με τις καταγγελίες άλλων γυναικών

Για τις αποκαλύψεις σε σχέση με τη σεξουαλική παρενόχληση-κακοποίηση ή τα περιστατικά άλλων μορφών βίας κατά των γυναικών, είπε: «Στον χώρο μας όλοι μας ξέρουμε και για άλλες περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν. Τα ξέρουμε όλοι, τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Οπότε μη φοβόμαστε, δεν θα μπερδευτούν τα πράγματα. Θα καθαρίσουν και οφείλουμε τώρα όλοι να βάλουμε το λιθαράκι μας για να καθαρίσουν».

«Έχω ευθύνη αλλά δεν ήξερα…. γιατί φοβόμουν, έχω ευθύνη. Εγώ το ξέρω μέσα μου, αλλά έχω συγχωρέσει και εμένα που δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να κάνω κάτι άλλο. Η μεγάλη δύσκολη αρχή έγινε από την κυρία Μπεκατώρου, την αξιοθαύμαστη αυτή γυναίκα που έχει όλο μου τον θαυμασμό», ανέφερε, τέλος, η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments