Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θετικός ο Τικίνιο για Πειραιά

Ολυμπιακός: Θετικός ο Τικίνιο για Πειραιά
Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδο.ς

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού και το όνομα του εκλεκτού είναι αυτό του Τικίνιο Σοάρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος δείχνει θετικός στο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Οι πρωταθλητές Ελλάδος, για την ώρα, ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον αυριανό τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας στο δεύτερο συνεχόμενο ντάμπλ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει τάξει ένα πολύ μεγάλο πριμ σε περίπτωσή κατάκτησής του.

Ο 30χρονος επιθετικός δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της ομάδας του Πειραιά, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Ο Τικίνιο Σοάρες έχει υψηλό κασέ και αυτό μέχρι στιγμής είναι το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις. Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι στο κόλπο της απόκτησης του ενδεχομένως να μπει και η Πόρτο, η οποία εξετάζει την επιστροφή του στην ομάδα.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες είναι παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο και πρώτος στη λίστα της επιλογής φέρεται να είναι ο Τικίνιο Σοάρες. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού αναμένει εναγωνίως την απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 30χρονος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν έχει προτεραιότητα τα χρήματα, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει να υπογράψει, καθώς του έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Ο Τικίνιο Σοάρες ήδη έχει απορρίψει τέσσερις ομάδες της Βραζιλίας και συγκεκριμένα τις Παλμέιρας, Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο και Σάο Πάουλο. Παράλληλα, στο «κυνήγι» του βρίσκονται τουρκικές ομάδες, αλλά και η Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνηση του και πλέον αναμένει την απάντηση του 30χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments