Ελλάδα

Κρήτη: Διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ η 44χρονη που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία

Κρήτη: Διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ η 44χρονη που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία
Κρήτη: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της.

Κρίσιμη παραμένει η υγεία της 44χρονης στην Κρήτη, η οποία παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Υπενθυμίζουμε ότι η 44χρονη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά την εμφάνιση θρόμωσης στον εγκέφαλο κι έπειτα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Επιπλέον, χθες η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ εξέδωσε προσωρινό πόρισμα σχετικά με τη σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca και τα περιστατικά θρομβώσεων που παρουσίασαν η 44χρονη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, και ενός 35χρονου.

Ιδιαίτερα, ο 35χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα εμφάνισε θρόμβωση στο αριστερό του πόδι 11 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το συγκεκριμένο σκεύασμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να δίνουν σωστή μάχη για να σώσουν το πόδι του από τον ακρωτηριασμό.

Μάλιστα, ο 35χρονος εμφάνισε και δεύτερη θρόμβωση και υποβλήθηκε ξανά σε χειρουργείο.

Ο 35χρονος πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημίωση για την περιπέτεια που πέρασε.

«Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου σώος και αβλαβής», ανέφερε ανακουφισμένος, ενώ πρόσθεσε ότι θα διεκδικήσει αποζημίωση για την περιπέτεια στην οποία μπήκε.

«Θα διεκδικήσω αποζημίωση. Ήταν δύσκολα, ψυχοφθόρα όλα αυτά που βίωσα τις τελευταίες 10 μέρες. Έχω μιλήσει με δικηγόρους».«Σιγά σιγά θα επανέλθω στην καθημερινότητα, είναι σίγουρα χρονοβόρα διαδικασία», είπε και ευχήθηκε περαστικά στις δύο γυναίκες που νοσηλεύονται στην Κρήτη με παρενέργειες των εμβολίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments