Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Σταμάτησαν πούλμαν με οπαδούς στις Αφίδνες

ΠΑΟΚ: Σταμάτησαν πούλμαν με οπαδούς στις Αφίδνες
ΠΑΟΚ: Αν και τα μέτρα περιορισμού που είχαν επιβληθεί για τις μετακινήσεις έχουν αρθεί, οι αρχές σταμάτησαν πούλμαν με οπαδούς.

Από ότι φαίνεται οι έλεγχοι έχουν ενταθεί ως προς την τήρηση των μέτρων, με τις αρχές να σταματούν πούλμαν του ΠΑΟΚ γεμάτο οπαδούς για να ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Να θυμίσουμε πως πρόκειται να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Συναγερμός στα διόδια Αφιδνών

Η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο αρκετά πούλμαν, καθώς φαίνεται πως σε αυτά επέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι αρχές είχαν τη σχετική πληροφόρηση και επενέβησαν, υπό το φόβο αυτή η «επίσκεψη» να σχετίζεται με τον αυριανό τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια παρά μόνο ελάχιστες προσκλήσεις για τις ανάγκες των δύο ΠΑΕ, ωστόσο πάντα υπάρχει ο κίνδυνος έντασης εκτός γηπέδου αν βρεθούν στον ίδιο χώρο πολλοί οπαδοί των ομάδων.

Όλα έτοιμα για τον τελικό του Κυπέλλου

Στον ρυθμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κινούνται τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους» ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς (σ.σ. αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με 3-4-3), περιμένοντας να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟΚ κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου, με τους οπαδούς να αναμένεται, μάλιστα, να δώσουν το παρών στη προπόνηση της ομάδας τους για εμψύχωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπλο Γκαρσία “προβληματίζεται” για δύο θέσεις στη βασική του ενδεκάδα. Όπως υποστηρίζει η LiveSport, οι Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μπάμπα, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ είναι οι σίγουροι. Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, “παίζουν” οι Μιχαηλίδης και Κρέσπο, ενώ τη θέση πίσω από τον Κρμέντσικ διεκδικούν οι Ελ Καντουρί κι Ουάρντα.

Αρνητικά όλα τα τεστ

Μετά το κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να δουν αν έχει υπάρξει διασπορά αλλά και αν θα μπορούσε να συμβεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου. Τελικώς όλα πήγαν καλά με τα τεστ των «ασπρόμαυρων» να είναι όλα αρνητικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments