Lifestyle

Ρουκ Ζουκ: Τα μεγάλα προσόντα του παίκτη και η Μακρυπούλια

Ρουκ Ζουκ: Τα μεγάλα προσόντα του παίκτη και η Μακρυπούλια
Ρουκ Ζουκ: Τα μεγάλα προσόντα του παίκτη και η Μακρυπούλια που έμεινε κάγκελο. Τα διαμαντάκια συνεχίζονται στη γνωστή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια αρκετές φορές έχει χαρίσει στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση με απίθανες ατάκες που αμέσως γίνονται viral στα social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του. Μετά το ανδρικό μόριο, τώρα «έσκασε» νέο μαργαριτάρι με τα προσόντα…

Μόλις τελικά η συμπαίκτριά του κατάφερε να βρει τη λέξη ξεστόμισε νευριασμένη «Καλά, πας καλά;», με τη Ζέτα να μην έχει λόγια γι’ αυτό που συνέβη στο πλατό.

«Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια πριν χτυπήσει την πλάτη της πρώτης συμπαίκτριάς του για να της περιγράψει τη λέξη. «Στους άντρες, τα γεννητικά όργανα είναι… Έχω μεγάλα…», με την συμπαίκτριά του να μην καταλαβαίνει και την Ζέτα Μακρυπούλια να ξεσπά στα γέλια.

Τελικά η κοπέλα βρήκε τη λέξη, αλλά όταν συνειδητοποίησε τι εννοούσε ο συμπαίκτης της γύρισε και του είπε: «Καλά πας καλά;;;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments