Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Υπογράφει στο MEGA

Σίσσυ Χρηστίδου: Υπογράφει στο MEGA
Σίσσυ Χρηστίδου: Πολλές ανατροπές έρχονται από την νέα σεζόν καθώς από ότι φαίνεται η γνωστή παρουσιάστρια αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Μεγάλος «ντόρος» έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» ίσως αποχωρήσει από το Open για να πάρει μεταγραφή στον Mega. 

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η  οποία δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία της με το Open ενώ πολύς λόγος έχει γίνει και για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Σίσσυ Χρηστίδου

Τι ισχύει για την Σίσσυ Χρηστίδου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με το Mega, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ όχι για ένα αλλά για δυο πρότζεκτ. Ακόμα η Δανάη Μπάρκα θα μεταφερθεί στο Σαββατοκύριακο το μεσημέρι, ενώ η Σπυροπούλου θα βοηθήσει μόνους Αγρότες να βρου το ταίρι τους…

“H Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλευρό της και ενδεχομένως και κάποια άλλα άτομα από την εκπομπή της, ενώ η Δανάη Μπάρκα όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Από την άλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέγραψε στον ΣΚΑΙ για το “Αγρότης μόνος ψάχνει” ενώ θα κάνει και το My Style Rocks” ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με τα σενάρια που την ήθελαν στον ΣΚΑΪ

Λίγο καιρό πριν είχε ακουστεί ότι η Σίσσυ Χρηστίδου συζητά για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά, το 10-1 και αν αυτό συμβεί θα υπάρξει ένα ντόμινο αλλαγών, αφού θα πρέπει να δουν τι θα γίνει με την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη. Και δεν έμεινε εκεί… Υπογράμμισε ότι η μετακόμισή της αφορά και τον Παύλο Σταματόπουλο, τον στενό της συνεργάτη και κουμπάρο της και όχι όλη την ομάδα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι έστειλε μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει αλλά δεν της είχε απαντήσει… Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια τής απάντησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα του Happy Day το μήνυμά της σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να οδεύει προς τον ΣΚΑΪ. Η Σίσσυ Χρηστίδου της έστειλε μήνυμα και τόνισε ότι προτεραιότητα έχει το κανάλι της σε κάθε διαπραγμάτευση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments