Αθλητισμός

Αγουέρο: Υπογράφει στην Μπαρτσελόνα

Αγουέρο: Υπογράφει στην Μπαρτσελόνα
Αγουέρο: Έτοιμος να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι οι επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Μπαρτσελόνα θα μετακινηθεί, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι ο Σέρχιο Αγουέρο, που δείχνει να είναι έτοιμος να υπογράψει στους Καταλανούς.

Αγουέρο: «Χρυσό» συμβόλαιο

Ο Αργεντινός άσος αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από δέκα χρόνια στον σύλλογο, εδώ και καιρό ήταν μια ανάσα από τους Καταλανούς και πλέον υπάρχει οριστική-προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Ρομάνο. Αγουέρο

Το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών και το μίνιμουμ ποσό που πρόκειται να λαμβάνει ετησίως θα είναι 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ Fabrizio Romano. Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί -όπως άλλωστε έχει φανεί εδώ και αρκετές ημέρες- μετά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη νυν ομάδα του 32χρονου επιθετικού, Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Αγουέρο: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1988 στο Μπουένος Άιρες. Εντάχθηκε στα νεανικά τμήματα της Ιντεπεντιέντε σε ηλικία εννέα χρονών. Άρχισε να συμμετέχει με την πρώτη ομάδα το 2003. Έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος, αφού τότε είχε συμπληρώσει μόνο τα 15 έτη και και 35 ημέρες, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο Ντιέγκο Μαραντόνα από το 1976. Το πιο διάσημο γκολ του για την Ιντεπεντιέντε σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2005, στη νίκη με 4-0 ενάντια στη Racing Club de Avellaneda, με τον Αγουέρο να ξεκινά από την περιοχή της δικής του ομάδας και να σκοράρει με το αριστερό του πόδι. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του προσελκύσουν γρήγορα το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αγουέρο

Το 2006, μετακόμισε στην Ευρώπη για να παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου πέτυχε 101 γκολ σε 234 εμφανίσεις και κερδίζοντας μεταξύ άλλων το Γιουρόπα Λιγκ και το Σούπερ Καπ το 2010. Έπειτα, πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούλιο του 2011. Τη τελευταία μέρα της σεζόν με την νέα του ομάδα, σημείωσε το περίφημο γκολ εναντίoν της ΚΠΡ στο 94ο λεπτό, κάνοντας το 3-2 για την ομάδα του, δίνοντας στην Σίτι το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια. Στις 28 Ιουλίου 2011 η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ότι Σέρχιο Αγουέρο είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments