Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Γλυκά Νερά: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα
Γλυκά Νερά: Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη στυγερή δολοφονία. Πιο σημαντικό στοιχείο το DNA.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, ενώ οι αρχές έχουν το σκίτσο του ενός από τους δράστες.

Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της στυγνής δολοφονίας των Γλυκών Νερών τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η υπόθεση έχει πολλά ανοικτά ερωτήματα.

Αρχικά, μιλώντας στο Mega, σχολίασε το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο. Σημαντικό στοιχείο είναι ο τόπος του εγκλήματος. Εκεί είναι το ζητούμενο αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία».

Αναφορικά με το τι έγινε μέσα στο σπίτι, τόνισε: «Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί» πρόσθεσε. Τέλος, δήλωσε πως μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.

Γλυκά Νερά: Οι αρχές έχουν στα χέρια τους «ορφανά» DNA

Ένα από τα πολύ σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι τα «ορφανά» δείγματα DNA από τη σοφίτα της τραγωδίας. Το εν λόγω στοιχείο επιβεβαιώνει την παρουσία άλλων ατόμων, πέραν της Καρολάιν και του συζύγου της, μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, προς το παρόν, τα DNA δεν ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το γενετικό υλικό δεν είναι σεσημασμένος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο εύρημα τοποθετείται στην κορυφή της λίστας των αξιοποιήσιμων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. Γλυκά Νερά

Στο άμεσο μέλλον και ενώ θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News της Κυριακής, η αστυνομία θα περάσει στο στάδιο των προσαγωγών. Το DNA πρόκειται να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας και αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο ενοχής.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα προηγηθεί μια χρονοβόρα ερευνητική διαδικασία, προκειμένου να αποκλειστούν πρόσωπα τα οποία είχαν σχέση με το ζευγάρι, είχαν επισκεφτεί τη μεζονέτα και ίσως εκεί άφησαν το γενετικό τους υλικό σε επίμαχα σημεία, κυρίως στην κρεβατοκάμαρα της σοφίτας, όπου συνέβησαν όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments