Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Γιοβάνοβιτς. Απάντησε θετικά στον Γιάννη Αλαφούζο στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Κυριακής.

Νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει τους πράσινους από το μεσημέρι της Κυριακής, όπως σας είχε ενημερώσει το pagenews. Οι δύο πλευρές ήρθαν πολύ κοντά στις συζητήσεις επί αθηναϊκού εδάφους και το βράδυ έδωσαν τα χέρια, αφού 59χρονος κόουτς ικανοποιήθηκε από αυτά που άκουσε για το σχέδιο και για τις αρμοδιότητες που θα έχει. Ταυτόχρονα ο Στέφανος Κοτσόλης είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του team manager στον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εδώ και καιρό ήταν η πρώτη λύση στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ανέλαβε προσωπικό το θέμα και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, της Αλ Νασρ και του Ηρακλή. Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο εκλεκτός του συλλόγου πριν αναλάβει την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι αλλά στην επαφή του Οκτωβρίου ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει μεσούσης της περιόδου.

Ο Γιοβάνοβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα αγγίξουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει στο πλευρό του, τον μόνιμο συνεργάτη του, Πρέν. Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να υπογράψει την Δευτέρα και να ανακοινωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments