Διεθνή

Eurovision 2021: Αρνητικός στο τεστ ναρκωτικών ο τραγουδιστής των Maneskin

Eurovision 2021: Αρνητικός στο τεστ ναρκωτικών ο τραγουδιστής των Maneskin
Eurovision 2021: Ο τραγουδιστής των Maneskin είχε δεχτεί νωρίτερα να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών.

Αρνητικό ήταν το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών στο οποίο υποβλήθηκε ο τραγουδιστής του ιταλικού glam rock συγκροτήματος Maneskin, το οποίο κέρδισε το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η EBU είχε προγραμματίσει έρευνα σχετικά με το τι συνέβη το Σάββατο στον τελικό της Eurovsion, καθώς πολλοί ήταν οι θεατές που πίστεψαν ότι ο Damiano David «σνίφαρε» κοκαϊνη, όταν πλάνα τον έδειξε να σκύβει στο τραπέζι.

Ο τραγουδιστής το αρνήθηκε και δήλωσε ότι απλώς καθάριζε ένα σπασμένο γυαλί κάτω από το τραπέζι. Μιλώντας σε δημοσιογράφους την Κυριακή είπε ότι ήταν ενάντια στα ναρκωτικά και μάλιστα προσφέρθηκε να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την EBU, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. «Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε», ανέφερε σε δήλωσή της.

«Ανησυχούμε για το γεγονός ότι ανακριβείς εικασίες που οδηγούν σε ψεύτικες ειδήσεις επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και επηρέασαν άδικα το συγκρότημα», πρόσθεσε.

«Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Maneskin και τους ευχόμαστε τεράστια επιτυχία», κατέληξε η EBU.

Eurovision 2021: Χαμός στη συνέντευξη Τύπου των νικητών για τη «χρήση κοκαΐνης»

Μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να στεφθεί νικήτρια η Ιταλία με το τραγούδι “Zitti e buoni”, που συγκέντρωσε συνολικά 524 πόντους, ο σάλος για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος “Maneskin”, Damiano David, είχε ήδη ξεσπάσει. Στο βίντεο που σαρώνει τα social media, φαίνεται ο τραγουδιστής να σκύβει το κεφάλι του πάνω από ένα τραπέζι, ενώ βρίσκεται με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος στο green room.

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να «σνιφάρετε» κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τότε ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε». Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments