Lifestyle

Survivor spoiler 24/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 24/5: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο
Survivor spoiler 24/5: Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές για το πασίγνωστο ριάλιτι επιβίωσης. Μετά την αλλαγή των ομάδων ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας.

Νέο επεισόδιο του Survivor, γεμάτο ανατροπές πρόκειται να παρακολουθήσουν σήμερα 24/5 οι τηλεθεατές και ήδη υπάρχει ένα νέο spoiler. Το βράδυ της Δευτέρας Κόκκινοι και Μπλε αναμετρώνται για το έπαθλο επικοινωνίας που χρειάζονται και οι δύο ομάδες, οι οποίες άλλαξαν, ενώ υπήρξαν και άλλες ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση λόγω κούρασης ήδη υπάρχουν μεγάλες γκρίνιες και καυγάδες μεταξύ των παικτών, με πιο πρόσφατο εκείνο του Μπογδάνου με τον Ντάφυ.  Παρόλα αυτά και από την ομάδα των Μπλε υπάρχουν πολλά παράπονα για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει υποστεί τραυματισμούς.

Οι Μπλε κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στην κορύφωσή του, αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή για αυτή την χρονιά. Ενδεικτικό είναι το τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/5). Οι Amigos δεν άντεξαν να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο να παίζει με στρατηγική, αποφασίζοντας το πότε εκείνος θα μπαίνει ή θα βγαίνει στους αγώνες, επικαλούμενος όποτε επιθυμεί τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν μετά την αναμέτρηση για το έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες των δύο νέων ομάδων, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έρθουν σε ένταση αρκετές φορές, αν συνυπολογίσουμε και το trailer του σημερινού (24/5) επεισοδίου, στο οποίο όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους να μπορέσουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι δύο ομάδες έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, με τον Σάκη μεν κορυφαίο στη μία πλευρά, αλλά τους Τριαντάφυλλο και Μαριαλένα σε κακή κατάσταση, ενώ στην μπλε ομάδα έχουν ξαναβρεθεί οι Amigos. Ποιος, όμως, θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας της Δευτέρας; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι νικητές αυτή την φορά είναι οι «Μπλε».

Εκτός εαυτού ο Μπογδάνος με Τριαντάφυλλο

Πάνω που τα είχαν βρει και είχαν άρτια σχέση μεταξύ τους, Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν ξανά, φέρνοντας τις παλιές εποχές μεγάλης κόντρας ξανά στο προσκήνιο. Μάλιστα, ο Μπόγδανος ήταν εκτός εαυτού, ούρλιαζε, έτρεμε από τα νεύρα του και ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

Μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, όπου κέρδισε η κόκκινη ομάδα (Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος και Έλενα) τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί:

«Έχουμε μια πολύ ωραία ροή στο match, και ξαφνικά ένας Τριαντάφυλλος αποχωρεί, ξέρει ότι μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Το ξέρουμε όλοι, νιώθω ότι με κοροϊδεύει και πονάω με αυτό. Εκθέτει τον Σάκη, που τον έχει εκθειάσει… Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, τρέχεις και πονάς, αλλά συνεχίζεις. Αλλάζει όλο το παιχνίδι με όλη αυτή τη συμπεριφορά. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει. Κάνουμε τους ηλίθιους εδώ μέσα. Δεν μπορώ, με πνίγει το άδικο. Αυτό το πράγμα σε διαλύει. Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας. Δεν με σέβεσαι!!!».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο «μεγάλο καραγκιόζη». Survivor spoiler 24/5

Οι απειλές των Μπλε για αποχώρηση

«Δε γίνεται να το κάνει συνέχεια αυτό και να μένει ατιμώρητος», τους είπαν στην αρχή, προσθέτοντας πως «κι εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμού κι έχουμε σπάσει τα πόδια μας, αλλά παίζουμε γιατί αυτό είναι το Survivor. Αν το ξανακάνει, εμείς φεύγουμε και δεν ξαναπαίζουμε».

Γίνεται σαφές, φυσικά, ότι η κατάσταση είναι «εύφλεκτη» στην παραλία και ο Τριαντάφυλλος έχει φέρει στα όρια τους αντιπάλους του με τη στρατηγική του. Από την παραγωγή επιχείρησαν να καθησυχάσουν τους «Μπλε» και ανέφεραν, ότι θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν νέα οικειοθελή αποχώρηση του «Ντάφυ» από αγώνισμα, αλλά κανείς δεν ξέρει ούτε αν τους ακούσε εκείνος, μήτε αν η μπλε ομάδα αντιδράσει έντονα, εφόσον δεν αγωνιστεί ξανά, χωρίς να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments