Lifestyle

Survivor: Εκτός εαυτού ο Μπόγδανος με Τριαντάφυλλο

Survivor: Εκτός εαυτού ο Μπόγδανος με Τριαντάφυλλο
Survivor: Εκτός εαυτού ο Μπόγδανος με Τριαντάφυλλο. Εκτός εαυτού με τον τραγουδιστή, στο ίδιο μήκος κύματος η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος κόντρα στον Ντάφυ.

Πάνω που τα είχαν βρει και είχαν άρτια σχέση μεταξύ τους, Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν ξανά, φέρνοντας τις παλιές εποχές μεγάλης κόντρας ξανά στο προσκήνιο. Μάλιστα, ο Μπόγδανος ήταν εκτός εαυτού, ούρλιαζε, έτρεμε από τα νεύρα του και ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

Μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, όπου κέρδισε η κόκκινη ομάδα (Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος και Έλενα) τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε σε κάποια run να αγωνιστεί και σε κάποια άλλα όχι κι η Μπλε ομάδα ένιωσε αδικημένη γιατί έτσι έχασε.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί:

«Έχουμε μια πολύ ωραία ροή στο match, και ξαφνικά ένας Τριαντάφυλλος αποχωρεί, ξέρει ότι μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Το ξέρουμε όλοι, νιώθω ότι με κοροϊδεύει και πονάω με αυτό. Εκθέτει τον Σάκη, που τον έχει εκθειάσει… Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, τρέχεις και πονάς, αλλά συνεχίζεις. Αλλάζει όλο το παιχνίδι με όλη αυτή τη συμπεριφορά. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει. Κάνουμε τους ηλίθιους εδώ μέσα. Δεν μπορώ, με πνίγει το άδικο. Αυτό το πράγμα σε διαλύει. Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας. Δεν με σέβεσαι!!!».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο «μεγάλο καραγκιόζη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments