Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 24/05

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 24/05
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ μιλάνε για τη δουλειά. Ο Κερέμ ανακοινώνει πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο για τη διαφήμιση των παιδικών παπουτσιών.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ματσιντέ συναντάει τον Μουσταφά και του λέει πως πρέπει να κάνουν κάτι με τον Ταρίκ. Πιστεύει πως οι πράξεις του δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελίφ κάνει δουλειές και χάνει την ισορροπία της στη σκάλα αλλά πριν πέσει την πιάνει η Ματσιντέ. Η Ματσιντέ επιπλήττει τη Βιλντάν και της ζητάει να προσέχει την Ελίφ ενώ δίνει εντολή η Ελίφ να μην κάνει δουλειές στο σπίτι. Η Βιλντάν διαμαρτύρεται πως τα κάνει όλα μόνη της και η Ματσιντέ τη λυπάται. Της λέει πως μέχρι να επιστρέψει η Γιλντίζ θα χρειαστούν μια νέα κοπέλα για να τη βοηθάει. Η Βιλντάν χαίρεται.

Η Ζουλιντέ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να μιλήσουν αλλά εκείνη δεν έχει χρόνο και κλείνει απότομα το τηλέφωνο. Στη συνέχεια σκέφτεται όμως πως η Ζουλιντέ θα μπορούσε να έρθει να δουλέψει στην έπαυλη. Της τηλέφωνεί για να συναντηθούν και να μιλήσουν. Η Αλέβ επιμένει πως ο Σαφάκ έχει αγαπημένη αλλά η Λεμάν το αρνείται. Η Αλέβ όμως είναι σίγουρη και θέλει να μάθει τι απασχολεί τον Σαφάκ. Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ μιλάνε για τη δουλειά. Ο Κερέμ ανακοινώνει πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο για τη διαφήμιση των παιδικών παπουτσιών.

Η Βιλντάν επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να της προτείνει να δουλέψει για μια εβδομάδα στην έπαυλη. Η Βιλντάν συναντάει στο σπίτι της Ζουλιντέ τη Μελέκ αλλά εκείνη τη συστήνει ως “Σερσέ” (Σπουργίτι). Η Βιλντάν προτείνει στη Ζουλιντέ τη δουλειά και εκείνη ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν μπορεί να αφήσει τη δουλειά της για να δουλέψει κάπου αλλού. Η Βιλντάν δεν περίμενε πως θα αρνηθεί αλλά η Μελέκ επεμβαίνει και της λέει πως θα τη βοηθήσει εκείνη. Η Βιλντάν χαίρεται αλλά η Ζουλιντέ θέλει να το συζητήσουν πριν δεχθεί. Ζητάει μια μέρα περιθώριο από την αδελφή της για να το σκεφτούν και θα της τηλεφωνήσει.

Όταν μένει μόνη της με τη Μελέκ, η Ζουλιντέ εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια της Μελέκ. Η Μελέκ διαμαρτύρεται και της λέει πως κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει χρήματα για να μπορεί να φροντίσει την κόρη της. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως η Μελέκ δεν πρέπει καν να βγαίνει από το σπίτι. Η Μελέκ όμως θέλει να δουλέψει γιατί νιώθει φυλακισμένη. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν βρήκε βοηθό για το σπίτι και εκείνη της απαντάει πως βρήκε…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments