Lifestyle

Καρλέουσα: Η πρώην του Βράνιες ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς

Καρλέουσα: Η πρώην του Βράνιες ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς
Καρλέουσα: H Σέρβα τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της την περιπετειώδη σχέση της με τον Όγκνιεν Βράνιες και συνεχίζει να ξετυλίγει τον μύθο της.

Η τραγουδίστρια Καρλεούσα έγινε διεθνώς γνωστή από την σχέση της με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την γυναίκα του Τόσιτς. Πριν περίπου δύο χρόνια οι δυο τους χώρισαν με έναν αν μη τι άλλο περιπετειώδη τρόπο ανεβάζοντας αμφότεροι στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες που σκοπό είχαν να πλήξουν ο ένας τον άλλον.

Η Σέρβα τραγουδίστρια φαίνεται πως άφησε τελείως πίσω της το παρελθόν και τη διαμάχη με τον Βόσνιο αμυντικό και προχώρησε τη ζωή της. Μάλιστα σήμερα βρίσκεται σε μια εκ των καλύτερων περιόδων της κάτι που φροντίζει να αποδεικνύει και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα αναδεικνύοντας το θεσπέσιο κορμί της με τις άκρως πληθωρικές καμπύλες.

Χιλιάδες ακόλουθοι

Οι χιλιάδες ακόλουθοί της στο Instagram την παρακολουθούν συστηματικά, με την Γιελένα να τους αποζημιώνει με μοναδικό θέαμα. Η Σέρβα ξέρει πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά στη χώρα της, παρά τα 41 της χρόνια και το παρουσιάζει με τέτοιον τρόπο που προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στον ανδρικό κοινό.

Φωτογραφίες με μαγιό αλλά και φορέματα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία βρίσκονται σε εβδομαδιαία διάταξη με την Γιελένα να δίνει συνεχώς απαντήσεις στον Όγκνιεν Βράνιες.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου»

Η Γελένα Καρλέουσα είχε μιλήσει πριν από αρκετό καιρό δημόσια για τον «παράνομο» δεσμό τους, κατηγορώντας, μάλιστα, τον Βόσνιο πως είναι υπεύθυνος για την «κόλαση» που βιώνει στη ζωή της.

Παράλληλα, δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον των ΜΜΕ για το χάος που προκάλεσαν γύρω από το όνομά της και… προειδοποίησε πως θα το βρουν από το Θεό. «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε. Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου» ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments