Video

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 25/05

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 25/05
Έλα στη θέση μου σήμερα: Και ενώ ο Φώτης ετοιμάζεται να ανακοινώσει στην Κέντρα πως θέλει να χωρίσουν, λαμβάνει νέα από τον Βλάση που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στο «Έλα στη θέση μου» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Αχιλλέας μαθαίνει από την Κέντρα ότι εκτός από τις απολύσεις, έχει πουλήσει και τα φορτηγά της εταιρίας.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Θάλεια αναλαμβάνει να κατασκοπεύσει τον Δαμιανό για να μάθει τι τον συνδέει με τη Φαίη και την Κέντρα. Ο Βλάσης με την Ισμήνη καταστρώνουν σχέδια για να πάρουν τον Δαμιανό με το μέρος τους. Η Σύλβια και ο Ζούβας διαδίδουν τα νέα πως περιμένουν δίδυμα, ενώ μια επίσκεψη της Βάνας στην αποθήκη περιπλέκει την κατάσταση μεταξύ Φώτη και Μανωλιού.

Ο Μάρκος προσεγγίζει τη Ρενάτα, η οποία ανησυχεί ότι η Κέντρα έχει καταλάβει πως ο Αχιλλέας πλαστογράφησε την υπογραφή της. Και ενώ ο Φώτης ετοιμάζεται να ανακοινώσει στην Κέντρα πως θέλει να χωρίσουν, λαμβάνει νέα από τον Βλάση που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Έλα στη θέση μου: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments