Lifestyle

Ιωάννα Λάου: Η μελαχρινή – κόλαση που έχει τρελάνει τους παίκτες του NBΑ

Ιωάννα Λάου: Η μελαχρινή – κόλαση που έχει τρελάνει τους παίκτες του NBΑ
Ιωάννα Λάου: Η μελαχρινή - κόλαση που έχει τρελάνει τους παίκτες του NBA, αλλά ένας την χαίρεται. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Έχει κάνει αθλητές, προπονητές και φιλάθλους να παραμιλάνε στις ΗΠΑ. Ο λόγος για την Ελληνίδα καλλονή, Ιωάννα Λάου, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να είναι συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο Σέρβος μπασκεμπολίστας του NBA είναι ιδιαίτερα τυχερός που έχει δίπλα του μια μελαχρινή κουκλάρα…

Ο διεθνής σέντερ μέχρι πρότινος φόραγε την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά, πλέον, αγωνίζεται στα παρκέ του NBA με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο μόλις 20χρονος άσσος (γεννηθείς στις 26 Δεκεμβρίου του 2001) έχει γράψει ιστορία στο ΣΕΦ, καθώς σε ηλικία 17 ετών, δύο μηνών και 21 ημερών (πριν από τρία χρόνια) έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε σε ματς της Ευρωλίγκας. Ο Ποκουσέφσκι επιλέχθηκε στο νούμερο 17 του ντραφτ του NBA και έχει αρχίσει να φτιάχνει το όνομα του στην Αμερική.

Ο Σέρβος παίκτης απολαμβάνει ένα ρομαντισμό με την όμορφη Ελληνίδα, Ιωάννα Λάου και φαίνεται πως είναι αρκετά χρόνια μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Λάου (@laouioanna)

Ο άσσος της πορτοκαλί θεάς απολαμβάνει ένα ρομαντισμό με την όμορφη Ελληνίδα, Ιωάννα Λάου και φαίνεται πως είναι αρκετά χρόνια μαζί. Η σέξι μελαχρινή είναι από την Αθήνα και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες και απολαμβάνει ταξίδια και παραλίες και συχνά δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν κρίνουμε από το καταπληκτικό, γυμνασμένο κορμί της και τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ο Αλεξέι περνάει πολύ ωραία με τέτοια γυναίκα στο πλάι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments