Lifestyle

Τζένη Καζάκου: Η κόρη με όνομα – ιστορία μεγάλωσε και έγινε καλλονή

Τζένη Καζάκου: Η κόρη με όνομα – ιστορία μεγάλωσε και έγινε καλλονή
Τζένη Καζάκου: Η κόρη με όνομα - ιστορία μεγάλωσε και έγινε καλλονή. Η πανέμορφη κόρη του Κώστα Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη πήρε και από τους δυο την ομορφιά της.

Η εγγονή της θρυλικής Τζένης Καρέζη, Τζένη Καζάκου, μεγάλωσε και είναι πλέον μια γοητευτική κυρία. Η ομορφιά της είναι φανερή, όπως και τα υπέροχα χαρακτηριστικά που κληροδότησε από τους γονείς της και φυσικά από τη γιαγιά και τον παππού. Βαδίζοντας στα χνάρια αυτών έγινε και η ίδια ηθοποιός συνεχίζοντας την «παράδοση». Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τζένη καζάκου (@tzenikazakou)

Ειδικότερα, η νεαρή ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις καινούργιες σειρές του Μανούσου Μανουσάκη, που θα προβληθούν στην κρατική τηλεόραση.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στους γονείς της και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από αυτούς, στον παππού της, Κώστα και φυσικά στη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, που φέρει και το όνομά της!

«Από τον πατέρα μου πήρα τη λογική, ενώ από τη μητέρα μου το συναίσθημα. Και από τους δύο πήρα το ένστικτο», εξομολογείται η Τζένη Καζάκου σχετικά με στοιχεία του χαρακτήρα της που έχει πάρει από τους γονείς της.

Η Τζένη Καζάκου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς της. Έτσι, ανάμεσα στις αναρτήσεις της υπάρχει μία και με τον παππού της, Κώστα: «Αυτή η φωτογραφία που αναφέρεται τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια. Ο Κώστας Καζάκος είναι η ιστορία του ελληνικού θεάτρου, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε του κουβέντα είναι και ένα μάθημα».

Αρχή της είναι πάντα να είναι ο εαυτός της και να συμβουλεύεται το ένστικτό της, ενώ στο ερώτημα με ποιον ή ποια ηθοποιό θα ήθελε να συνεργαστεί κάποτε μας εκπλήσσει: «Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη. Όχι μόνο έχω ονειρευτεί μια συνεργασία μαζί τους, αλλά θα το ήθελα και πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments