Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 26/05

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 26/05
Ελίφ σήμερα: Η Βιλντάν συζητάει με τη Ζουλιντέ και καταλαβαίνει πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της, αν και η Ζουλιντέ το αρνείται.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη, που βρήκε δουλειά. Η Μελέκ μαζί με τη Ζουλιντέ πηγαίνουν στην έπαυλη και χτυπούν το κουδούνι.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελίφ δεν ξέρει πως να αντιδράσει στην ανακοίνωση του Κερέμ και της Σουρεγιά. Η Σουρεγιά τη διαβεβαιώνει πως θα δουλέψουν μαζί και δεν έχει λόγο να φοβάται. Η Ελίφ δέχεται με χαρά να είναι το μοντέλο της εταιρίας. Η Βιλντάν παρουσιάζει τη “Σερσέ” στη Ματσιντέ για να μιλήσουν. Όταν επιστρέφει στην κουζίνα συναντάει τον Ταρίκ. Είναι το τέλος του μήνα και η Λεμάν ζητάει από τον Βεϊσελ να συλλέξει τα ενοίκια. Ο Βεϊσέλ δεν θέλε να το κάνει αλλά δεν έχει άλλη επιλογή.

Η Ελίφ και η Μελέκ βρίσκονται μέσα στο ίδιο σπίτι χωρίς να έχουν ιδέα. Η Μελέκ είναι μαζί με τη Ματσιντέ όταν της τηλεφωνεί ο Μουσταφά και της λέει πως δεν έχει βρει τίποτα ακόμα για τη Μελέκ. Η Βιλντάν συζητάει με τη Ζουλιντέ και καταλαβαίνει πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της, αν και η Ζουλιντέ το αρνείται. Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο της παιδικής σειράς παπουτσιών και η γυναίκα ξαφνιάζεται καθώς κάνενας δεν την είχε ενημερώσει.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και αισθάνεται πως κανείς δεν του δίνει εκεί σημασία. Η Βιλντάν τον καλεί για να τον ενημερώσει πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο της εταιρίας για τα παπούτσια αλλά μιλάει. Η Μελέκ πιάνει δουλειά στην έπαυλη και ξεκινάει με το σιδέρωμα. Η Βιλντάν της δίνει να σιδερώσει και ένα φόρεμα της Ελίφ. Η Μελέκ σιδερώνει το φόρεμα χωρίς να έχει ιδέα ότι ανήκει στην κόρη της. Ο Βεϊσέλ μαζεύει τα ενοίκια και επισκέπτεται τη Λεμάν. Η Αλέβ βλέπει να παίρνει τα χρήματα και καταλαβαίνει πως έχει πολλά λεφτά…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments