Τεχνολογία

iPhone 13: Έρχονται με μία νέα λειτουργία στην κάμερα

iPhone 13: Έρχονται με μία νέα λειτουργία στην κάμερα
iPhone 13: Η ναυαρχίδα της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο Φθινόπωρο, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία για το νέο μοντέλο.

Το iPhone 13 αναμένεται να ανακοινωθεί το Φθινόπωρο από την Apple. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Αλλά και με τις αλλαγές στον σχεδιασμό και στην ανάλυση της οθόνης.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα που διαθέτει για τη σταθεροποίηση εικόνας το iPhone 12 Pro Max θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα του iPhone 13. Το οπτικό σύστημα sensor shift εκτιμάται ότι θα είναι μέσα στον βασικό εξοπλισμό όλης της γκάμας του νέου μοντέλου.

Νέα λειτουργία στην κάμερα

Στην περίπτωση του iPhone 12 Pro Max, το οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας με την τεχνολογία της μετακίνησης του αισθητήρα όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, λειτουργεί για τον ευρυγώνιο φακό του smartphone. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που περιμένει να βρει κανείς στον βασικό εξοπλισμό των DSLR καμερών, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την Apple να το συμπεριλαμβάνει ως δεδομένο στοιχείο του εξοπλισμού της κάμερας όλων των μοντέλων του iPhone 13.

Ένα στοιχείο που θεωρείται δεδομένο, επίσης, είναι ότι όλα τα iPhone 13 θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερα διαμερίσματα που θα φιλοξενούν τις κάμερες στο πίσω μέρος, καθώς θα υπάρχει ανάγκη μεγαλύτερου χώρου για να φιλοξενηθούν όλα τα συστήματα που θα συνοδεύουν τις κάμερες, όπως είναι το σύστημα sensor shift.

Η αλλαγή στο notch

Οι διαστάσεις του notch, σύμφωνα με αυτή τη διαρροή είναι 5.35×26.8 χιλιοστά, αντί για τα 5.35×34.83 χιλιοστά του iPhone 12. Επομένως, από ότι όλα δείχνουν το iPhone 13 Pro θα έχει μικρότερο notch, διατηρώντας, φυσικά, τις γνώριμες λειτουργίες του προκατόχου του, όπως είναι για παράδειγμα, η λειτουργία FaceID True Depth.

Αυτό που καθίσταται σαφές, πάντως, είναι ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να αναμένουν ένα iPhone με punch hole κάμερα στο μπροστινό μέρος. Παρομοίως, γνώριμος είναι ο σχεδιασμός και στο πίσω μέρος, με διαφοροποιημένη τη διάταξη, λόγω διαφορετικού συνολικού μεγέθους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αναμένονται τρεις εκδοχές του iPhone 13, το Mini το οποίο θα έχει διαγώνιο οθόνης στις 5.4 ίντσες, το απλό iPhone 13, μαζί με το Pro τα οποία θα έχουν οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και το μοντέλο iPhone 13 Pro Max, με οθόνη διαγωνίου 6.7 ιντσών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments