Τεχνολογία

Apple: Νέοι χάρτες σάς οδηγούν και στα εμβολιαστικά κέντρα

Apple: Νέοι χάρτες σάς οδηγούν και στα εμβολιαστικά κέντρα
Apple: Η αναβάθμιση των χαρτών της Apple έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τη λειτουργία να υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ πολύ σύντομα.

Apple και Google Maps αναβαθμίζονται για να σας οδηγούν εύκολα στα εμβολιαστικά κέντρα κατά της COVID-19. Πιο εύκολα από ποτέ θα μπορούμε να βρίσκουμε τα εμβολιαστικά κέντρα κατά του κορωνοϊού, μετά την προσεχή ενημέρωση των Apple Maps.

Η αναβάθμιση των χαρτών της Apple έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με τη λειτουργία να υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ πολύ σύντομα. Όλες οι συσκευές Apple που έχουν εγκαταστήσει τη νέα ενημέρωση, θα μπορούν να αναζητήσουν τα κέντρα εμβολιασμού, μέσα από την επιλογή «Find Nearby». Apple

Μάλιστα, μέχρι και η Siri θα μπορεί πλέον να δώσει σχετική απάντηση αν ερωτηθεί πού μπορεί κανείς να κάνει εμβόλιο. Η νέα λειτουργία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο στις ΗΠΑ και θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε σχέση με τα εμβολιαστικά κέντρα (π.χ: διευθύνσεις, τηλέφωνα, ώρες λειτουργίας). Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη και η Google έχει ήδη σχεδιάσει αντίστοιχη λειτουργία για την εφαρμογή της, Google Maps.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments