Video

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 28/05

Έλα στη θέση μου σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 28/05
Έλα στη θέση μου σήμερα: Η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις.

Στο «Έλα στη θέση μου» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Η Βάνα λέει στο Φώτη ότι θα πάει να υπογράψει το διαζύγιο και μετά από την αντίδραση του αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στη Σόφο για να τον πικάρει. Ο Δαμιανός ετοιμάζεται να πάει στο Μαριμπόρ για να παραδώσει τα χρήματα στη Φαίη κι όταν το μαθαίνει ο Βλάσης μέσω της Θάλειας, ψάχνει να βρει τρόπους να τον εμποδίσει.

Η Κέντρα είναι έτοιμη να πλήξει κι άλλο τα σχέδια της Ρενάτας και του Αχιλλέα κι ο Μάρκος προσπαθεί ακόμη να καταλάβει αν αυτό θα κάνει κακό στη Ρενάτα. Η Βάνα πέφτει θύμα των Κένγκε που νομίζουν ότι είναι η Σύλβια, η αδερφή του Δαμιανού. Πώς θα αντιδράσει ο Δαμιανός όταν μάθει για την απαγωγή;

Έλα στη θέση μου: Επέστρεψε για 5η σεζόν

Το «Έλα στη θέση μου», η κωμική σειρά του Alpha που βρέθηκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, επιστρέφει για 5η σεζόν, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, άφθονες κωμικές αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές. Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 μια δίνη αποκαλύψεων κι ανακατατάξεων ξεκίνησε.

Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να πείσει την Μαρίνα για τις αγαθές του προθέσεις. Ο Αχιλλέας, στο επίκεντρο των εξελίξεων, έχει πλέον τη μπάλα στο γήπεδό του και είναι αποφασισμένος να κάνει σκληρό παιχνίδι. H Σύλβια είναι «δεμένη» κυριολεκτικά με μία χούφτα διαμάντια, προϊόν ενός μακρινού εγκλήματος. O Δαμιανός και η Ζωγραφιά θα αποτολμήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σε κίνηση και η Φαίη που αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments