Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κλείνει στην Γκεζτέπε ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Κλείνει στην Γκεζτέπε ο Καμπετσής
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις τελικές επαφές προκειμένου να παραχωρήσει τον Αργύρη Καμπετσή έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ. Θέμα χρόνου η οριστική συμφωνία.

Με τις βαλίτσες στο χέρι βρίσκεται ο Αργύρης Καμπετσής. Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Γκεζτέμπε. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και μόνο ορισμένες λεπτομέρειες μένουν για να γίνει οριστική η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στη γείτονα χώρα.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η τουρκική ομάδα θα δώσει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό γύρω στις 600.000 ευρώ. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους πράσινους, ο νεαρός θα αποτελέσει παρελθόν, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε. Την πρόταση έχει φέρει εδώ και κάποιες μέρες ο εκπρόσωπος του στο τριφύλλι.

Η τουρκική ομάδα, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρακολουθεί τον Καμπετσή εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments