Lifestyle

H Στέλλα Μπεζαντάκου άλλαξε πρόσωπο – Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία

H Στέλλα Μπεζαντάκου άλλαξε πρόσωπο – Αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία
Στέλλα Μπεζαντάκου: Η πρώην παίκτρια του θρυλικού bar είναι πραγματικά αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι αγνώριστη. Η πρώην παίκτρια του Bar, έχει πει, όπως η ίδια έχει δηλώσει, ουκ ολίγες φορές το «ναι» στις αισθητικές παρεμβάσεις. Η  εικόνα της, λοιπόν, τώρα δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτή που όλοι θυμούνται.

Η εικόνα λοιπόν που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την δείχνει εμφανώς αδυvατισμένη, πιο φρέσκια από ποτέ. Έτσι ποζάρει στον φακό και επιμένει να μην αποκαλύπτει ποτέ και σε κανέναν την ηλικία της.

H φωτογραφία

Η επιστροφή και οι προσπάθειες εγκυμοσύνης

Πριν από λίγο καιρό είχε προβεί σε αποκαλύψεις, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε για την απόφαση που την ώθησε να σταματήσει προσωρινά. Παράλληλα, μίλησε και για τον γάμο της.

«Έβγαινα κατά διαστήματα, αλλά γενικά δεν ακολουθούσα πολύ την νύχτα. Είχα σταματήσει. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, αγάπησα, ήθελα να το ζήσω και είχα μπουχτίσει. Τώρα είμαστε μαζί 10 χρόνια, 3 χρόνια παντρεμένοι».  Συν τοις άλλοις, αποκάλυψε και τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί. Προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν. «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Έτσι κι αλλιώς τα έκανα και τα έχω χορτάσει αυτά. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Η Στέλλα πρόσθεσε πως ο άντρας της έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμου, με τα οποία η ίδια έχει εξαιρετικές σχέσεις από την αρχή, που ήταν μικρά, μέχρι και τώρα.

Τέλος, σχολίασε και τις εποχές που έκανε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αλλά και το πως είχε αντιδράσει η οικογένειά της: «Έχω πολύ καλή οικογένεια. Με έχει κατσαδιάσει πολλές φορές ο πατέρας μου, όμως. Με τον μπαμπά έχω μαλώσει πολλές φορές. Την περίοδο τότε με το Playboy, των γυμνών φωτογραφήσεων. το καταλαβαίνω, ήταν αλλιώς τότε. Τώρα μπαίνεις στο Instagram και βλέπεις γυμνό»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments