Lifestyle

Μοντέλα λουσμένα με σαμπάνια και καυτά μπικίνι στο Μπάτσελορ της Κριστίνα Γιάνιτς

Μοντέλα λουσμένα με σαμπάνια και καυτά μπικίνι στο Μπάτσελορ της Κριστίνα Γιάνιτς
Τα είχε όλα το Bachelorette party της μέλλουσας συζύγου του Σέρβου ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Κριστίνα Γιάνιτς - Πάρτι στην πισίνα μέχρι πρωίας, νεαρές καλλονές και... ακριβές σαμπάνιες.

Αναμφίβολα το Bachelorette party της Σέρβας καλλονής, Κριστίνα Γιάνιτς, θα αφήσει ιστορία, τόσο για τις εντυπωσιακές προσκεκλημένες όσο και για τα ακριβά τους γούστα!

Συγκεκριμένα, η  μέλλουσα σύζυγος του Σέρβου άσου της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που θα ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου το προσεχές Σάββατο, διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι για να γιορτάσει τις τελευταίες ημέρες της… ελευθερίας της.

Έτσι, η καυτή Κριστίνα κάλεσε πλήθος νεαρών μοντέλων με τις οποίες ξεφάντωσε στην πισίνα της έπαυλης της, πίνοντας (και χύνοντας πάνω τους) ακριβές σαμπάνιες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα Insta story όπου ανέβασαν στα σόσιαλ μίντια, ανάμεσα στις καλλονές, καλεσμένη ήταν και η σύζυγος ενός άλλου ποδοσφαιριστή, του Ζόραν Τόσιτς, η Γιοβάνα Γκάλιτς, αναφέρει το  protothema.gr. Φυσικά αυτό που οι περισσότεροι followers πρόσεξαν ιδιαίτερα ήταν τα προκλητικά μαγιό τους που κάλυπταν μόνο τα απαραίτητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @janjickristina

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments