Ελλάδα

Σεπόλια: Νεκρό το θύμα της ένοπλης επίθεσης στο καφενείο

Σεπόλια: Νεκρό το θύμα της ένοπλης επίθεσης στο καφενείο
Σεπόλια: Σκηνές από Far West σε καφενείο, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα πυροβόλησε στο κεφάλι έναν θαμώνα και έγινε καπνός. Νεκρό το θύμα.

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν από τις 18:00 της Κυριακής στα Σεπόλια, όπου σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε καφενείο επί της οδού Δυρραχίου και Αμβρακίας 30.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος δράστης εισέβαλε στο καφενείο και πυροβόλησε στο κεφάλι τον θαμώνα. Στη συνέχεια, διέφυγε από το σημείο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράση.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές με όπλο των εννέα χιλιοστών, ενώ το θύμα είναι νεκρό και πλέον στην καφετέρια βρίσκονται και άνδρες του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες πως η εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμορία -με σχέσεις με την Αλβανική Μαφία- που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛΑΣ (σ.σ. διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό). Το θύμα φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments