Lifestyle

Παντρεύεται πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής

Παντρεύεται πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής
Γάμος ποδοσφαιριστή: Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής εθεάθη να προετοιμάζεται για τον γάμο του, προβάροντας το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Ίντερ, Λάμπρος Χούτος, βρέθηκε σε κατάστημα κοστουμιών να κάνει πρόβα του γαμπριάτικου κουστουμιού του. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναμένεται να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας, καθώς το καλοκαίρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ματίνα Ζάρα.

Μάλιστα χθες Σάββατο, ο κ. Χούτος εθεάθη στο μαγαζί με τα γαμπριάτικα να σχολιάζει: «Ετοιμάζεται ο γαμπρός σιγά σιγά…».

Το βίντεο κλιπ για του Λάμπρου Χούτου με την αγαπημένη του για τον γάμο τους

Ο Λάμπρος Χούτος και η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα θέλησαν να γιορτάσουν τον έρωτά τους πριν από τον γάμο με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Ζάρα ερμηνεύει το τραγούδι «Over My Head», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστεί στο video clip, όπου υμνείται η αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτυπώνουν τον έρωτά τους, ο οποίος γίνεται ξεκάθαρος μέσα από τις κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα άκρως καλοκαιρινό video clip.

Τα τρυφερά λόγια της συντρόφου του για τον Λάμπρο Χούτο

«Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του συντρόφου μου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε.

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας. Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο σύντροφός μου μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», είπε λίγο πριν τον γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments