Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [31/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [31/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα δούνε τη σχέση τους με ένα νέο φως.

Κριός 

Ακόμα κι αν έχεις κάνει συντονισμένη προσπάθεια να κρατήσεις τους συναισθηματικούς και επαγγελματικούς σου κόσμους χωριστά, αυτό το διάστημα, τα όρια θα θολώσουν και θα μπερδευτούν. Αυτό θα εκδηλωθεί καθώς δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου ευθύνες με τις παθιασμένες σου επιθυμίες. Πρέπει όμως να υπάρχει τόσο αυστηρή γραμμή; Η επαγγελματική συνεργασία ανάμεσά σας, ίσως αποφέρει παθιασμένα αποτελέσματα! 

Ταύρος

Θα αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά το ρομαντικό σου μέλλον ή τη σχέση σου αυτό το διάστημα. Μόνο μην ανησυχείς πολύ για οποιεσδήποτε σκέψεις ή κάποια συναισθήματα που δεν έχουν νόημα ή «προστίθενται» αυτή τη στιγμή. Επειδή τα ερωτικά σου θέματα θα αντιμετωπιστούν πιο πρακτικά, καθιστώντας ευκολότερη τη σκέψη ρεαλιστικών παθιασμένων δυνατοτήτων. Έτσι θα μετατρέψεις τα οράματά σου, σε κάτι πραγματικό. 

Δίδυμος

Ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα χρήματα και τις δαπάνες θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Μπορεί επίσης να έχετε διαφορετικές ιδέες για το τι σημαίνει έξοδα με «υπευθυνότητα». Όμως ό, τι δημιουργεί αβεβαιότητα συνήθως οδηγήσει σε ένταση – που μπορεί όμως να εξαφανιστεί εδώ και τώρα. Οποιαδήποτε ανισορροπία ή σύγκρουση μπορεί να καταλαγιάσει, με μια ανοιχτή συζήτηση.  

Καρκίνος

Φαίνεται πως εξελίσσεται πολύ η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου τώρα. Οι νέες στάσεις και οι πεποιθήσεις αντικαθιστούν τις παλιές! Κι αν και αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας παθιασμένης εποχής, ίσως σημαίνει πως πρέπει με το ταίρι σου, να συνηθίσετε στις νέες συνθήκες. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε πόσες αλλαγές θα γίνουν φυσικά, πριν υποκινήσετε κάτι δραματικό. 

Λέων

Μπορεί να έχεις κάνει καλή δουλειά στην προσπάθεια εξισορρόπησης επαγγελματικών και εσωτερικών θεμάτων. Αυτό όμως πιθανότατα, ήταν εις βάρος της ερωτικής σου ζωής και η ανάγκη να στρέψεις την προσοχή έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, μπορεί τώρα να δημιουργήσει επιπλοκές. Όμως αυτά συμβαίνουν, αφού η ζωή είναι απρόοπτη. Γι’ αυτό αν ο εραστής σου νιώθει παραμελημένος, τότε η φαντασία σου κάτι θα κάνει γι’ αυτό!  

Παρθένος

Αν η μετατόπιση δυναμικής στη σχέση σου συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα, η στάση σου, πιθανόν να συμβάλλει σε περισσότερες επιπλοκές. Είναι απαραίτητο τώρα, να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου στο ταίρι σου, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με ευαισθησία. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα επανέλθει στο πάθος και η οικειότητα ανάμεσά σας!

Ζυγός

Οι παρορμήσεις σου, ίσως οδηγήσουν σε υπερβολικές δαπάνες τώρα, κάτι που θα δημιουργήσει περιττά εμπόδια ή εντάσεις στο δεσμό σου. Φυσικά και αξίζεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να νιώσεις υπέροχα! Αν όμως ο εραστής σου προσφέρει συμβουλές σχετικές με την οικονομική σου εγκράτεια, μην τον θεωρείς ξενέρωτο. Υπάρχει σοφία σ’ αυτά που λέει.  

Σκορπιός

Να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι τώρα. Αν είσαι σε σχέση, τότε το ταίρι σου πιθανόν να έχει συνηθίσει την ένταση με την οποία απελευθερώνεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Όμως μπορεί να είσαι υπερβολική αυτό το διάστημα, οδηγώντας σε αντιπαραθέσεις ή επιθετικότητα. Σκέψου πόσο περισσότερα μπορούν να προσφέρουν οι ευγενικές και στοργικές χειρονομίες, από τα λόγια σου, αυτή τη στιγμή. 

Τοξότης

Προσπάθησε να αφήσεις τις λεπτομέρειες έξω από κάθε συζήτηση με τον εραστή σου. Υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα που πρέπει να σκεφτείτε οι δυο σας τώρα και μπορεί ο «διάβολος» να κρύβεται στις λεπτομέρειες. Βάζοντας τα κεφάλια σας μαζί για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο σχέδιο μπορεί να οδηγήσει αυτόματα σε ένα πρώτο και δυνητικά συναρπαστικό βήμα. Γι’ αυτό μην εστιάζεις έντονα στις περιττές λεπτομέρειες που το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να το καθυστερήσουν ή να το αποτρέψουν.  

Αιγόκερως

Τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν εύκολα, κάτι που είναι χρήσιμο από τη μια μεριά, αλλά καθόλου βοηθητικό από την άλλη. Αν αυτό οδηγεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο διαφάνειας από την πλευρά σου, τότε άφησε τα συναισθήματά σου να σε ωθήσουν να πεις ό, τι βρίσκεται στα βάθη του μυαλού ή της καρδιάς σου. Παράλληλα όμως μπορεί να σε ενθαρρύνουν να γίνεις άσκοπα αμυντική. Προσπάθησε να αποφύγεις τη σκοτεινή πλευρά… και όλα θα πάνε καλά!

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το τι φαίνεται αβέβαιο ή απογοητευτικό έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, θα βοηθήσει να γίνει πιο εύχρηστο, ό, τι αντιμετωπίζεις αυτό το διάστημα. Αν και είναι απίθανο να δυσκολευτείς, έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο ευέλικτη τη γραμμή, μεταξύ της ερωτικής και της προσωπικής σου ζωής. Έτσι θα βρεις την ευτυχία ή την ικανοποίηση σε ένα τομέα που μπορεί να καλύψει υπέροχα, έναν άλλον!

Ιχθύς

Μια διαφωνία ανάμεσά σας, θα φανεί χρήσιμη αν τη διαχειριστείς σωστά. Αν η σχέση σου είναι καινούργια διατήρησέ την ιδιωτική, χωρίς να εμπλέξεις κανέναν άλλον – κι αυτό περιλαμβάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν επίσης οφέλη αν υιοθετήσεις μια ανάλαφρη ή διασκεδαστική άποψη για το θέμα. Αν αντιμετωπίζεις κάτι λιγότερο επιθετικά, τότε ευκολότερα θα μπορέσουν να υπάρξουν συμβιβασμοί. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments