Ειδήσεις

Μαρκόπουλο: Κουκουλοφόρος απείλησε γυναίκα με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της

Μαρκόπουλο: Κουκουλοφόρος απείλησε γυναίκα με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της
Μαρκόπουλο: Ο δράστης κατόρθωσε να ξεφύγει πριν φτάσουν στο σημείο οι Αρχές.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μία γυναίκα στο Μαρκόπουλο το προηγούμενο Σάββατο, όταν άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε μέσα στην αποθήκη του σπιτιού της απειλώντας την με μαχαίρι το οποίο κόλλησε στον λαιμό της.

Μάλιστα, οι ληστείες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό μίας 84χρονης στα Βριλήσσια.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον άνδρα ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει στο Μega, φορούσε full face κουκούλα. Εκείνος της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και της είπε πως αν δεν του δώσει τα χρυσαφικά που είχε στο σπίτι, θα την σκότωνε.

To θύμα υπάκουσε και έτσι και οι δύο μαζί κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί του υπέδειξε ένα συρτάρι στο οποίο υπήρχαν 100 ευρώ λέγοντας του ότι δεν είχε άλλα. Ο δράστης τότε την άφησε και η γυναίκα κατόρθωσε να ξεφύγει. Τελικά τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι και κάλεσε την Αστυνομία.

Ωστόσο, ο δράστης κατόρθωσε να ξεφύγει πριν φτάσουν στο σημείο οι Αρχές.

Βριλήσσια: Συγκλονίζει η περιγραφή ηλικιωμένης που την χτύπησαν ληστές

Η Χαρίκλεια Βαρσαμίδου έπεσε θύμα ληστείας δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες στο σπίτι της στα Βριλήσσια, ενώ οι δράστες την απείλησαν και για τρίτη επίσκεψη… Όπως είπε η 84χρονη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» από τον φόβο της θα θωρακίσει το σπίτι της και θα πάει να μείνει σε άλλο σπίτι, με συγγενείς της, για να αισθάνεται ασφαλής. «Ακούω χτύπους και “χτυπάει” η καρδιά μου, φοβάμαι» δήλωσε τρομοκρατημένη.

«Οι αστυνομικοί πήγαν στον κάδο σκουπιδιών μήπως βρουν το πορτοφόλι μου και βρήκαν ένα κατσαβίδι μεγάλο που άνοιγαν τα σπίτια και τα γάντια. Με πήραν τηλέφωνο ότι το πορτοφόλι μου βρέθηκε στα Ιλίσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η κ. Βαρσαμίδου. Όπως περιέγραψε, «είχαν έρθει ληστές την πρώτη φορά και μου είπε ο ένας «δεν τελειώσαμε, θα ξανάρθουμε». Προχθές, ενώ ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω, μετά τα μεσάνυχτα, έσπασαν την πόρτα και ήρθαν τρεις αυτήν την φορά, ο ένας ίδιος με την προηγούμενη φορά. Σήκωσε το στρώμα, μου φώναζε «τα λεφτά σου», βρήκε το πορτοφόλι που ήταν άδειο και είπε στους άλλους «σπάστε τα όλα». Μου ρίχνουν μια και με έριξαν κάτω εδώ στο κρεβάτι και με χτύπησαν στην μέση και να τα αίματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments