Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Όταν έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Γιώργος Τράγκας: Όταν έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
Γιώργος Τράγκας: Ένα από τα πιο γνωστά περιστατικά είναι όταν ο γνωστός δημοσιογράφος είχε βάλει τα κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν την δυνατότητα να εκφράζουν έντονα την άποψη τους για κάποια θέματα. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές είναι όταν είχε βάλει τα κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ 1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μία ακόμη περίπτωση αποτελεί και ένα βίντεο που τελευταία έγινε viral, το οποίο αφορά τσακωμό του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος πλέον έχει ιδρύσει το δικό του κόμμα, και του Στέφανου Χίου.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ήταν σαφέστατα μία  από τις στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά επρόκειτο για ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

Το περιστατικό

Πριν μερικά χρόνια, ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή “Πρωινό Αντ1” είχε φιλοξενήσει ν έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος σε φορτισμένο κλίμα δεν έκρυψε τη συγκίνηση του με κλάμα για τα τελευταία γεγονότα που συνέβαιναν στη χώρα.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή “Πρωινό Αnt1” είχε σχολιάσει μάλιστα και το πρόστιμο που έφαγε η εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm». Μεταξύ των άλλων τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ άσχημα» είπε χαρακτηριστικά. “Στα 63 μου, έχω απωλέσει στοιχεία της εθνικής μου ταυτότητας. Στα 63 μου, μου λένε πως είμαι ένα είδος στο βαλκανικό νότο, που είναι τεμπέλικο, ρουφιάνικο. Και ρωτάω. Εγώ δουλεύω από τα 16 μου! Έχω δουλέψει μέρα νύχτα, μισό αιώνα. Γιατί ακούμε όλοι μας πως είμαστε τεμπέληδες και απατεώνες;”

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Τράγκας: Το ΕΣΡ καλεί σε ακρόαση 8 ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίδουν την εκπομπή του

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει καλέσει οκτώ ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, τον Ελλάδα FM από την Αθήνα, μια περιφερειακή τηλεόραση και δύο ιστοσελίδες, την προσεχή Τρίτη σε ακρόαση. Πρόκειται για ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας που μεταδίδουν σε δικτύωση την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις», η οποία ελέγχεται για σειρά παραβιάσεων του νόμου. Ίσως μάλιστα για πρώτη φορά για «προσβολή της έννομης τάξης».

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει ιδρύσει το δικό του κόμμα, το οποίο λέγεται «Ελεύθεροι Άνθρωποι», και είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να προχωρήσει σε εκλογές. Οι παραβιάσεις που διαπίστωσε το ΕΣΡ πραγματοποιήθηκαν την περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2021 και σχετίζονται με την υγειονομική διαχείριση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί κατηγορούνται για «μετάδοση ατεκμηρίωτων προσωπικών θέσεων και απόψεων ως γεγονότων -σύγχυση κοινού -προσβολή εννόμου τάξεως», όπως επίσης και για «μετάδοση ανακριβών ειδήσεων περί υπάρξεως ιδιαίτερα αποτελεσματικών φαρμάκων θεραπείας του κορονοϊού και προβολή ατεκμηρίωτων θέσεων περί εσκεμμένης απόκρυψης αυτών χάριν της προώθησης των εμβολίων και των εχόντων σχετικά συμφέροντα – κίνδυνος σύγχυσης του κοινού».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά, μιας και είχε προηγηθεί η προσφυγή του πρωθυπουργικού συμβούλου Άρη Σκέρτσου. Αυτή τη φορά ο Γ. Τράγκας υποστήριζε από την εκπομπή πως υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που βοηθάει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, όμως προκρίνονται τα εμβόλια προκειμένου να επωφεληθούν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Ο ισχυρισμός αυτός μάλιστα, σύμφωνα με το ΕΣΡ, μπορεί να αποτελεί «προσβολή εννόμου τάξεως»!

Σε ακρόαση έχουν κληθεί οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Antenna Αιγαίου Ν. Χίου, Εν πλω Ν. Θεσπρωτίας, Ιόνιον FM Ν. Ηλείας, Ράδιο Γάμμα Ν. Αχαΐας, Ελεύθερο Ραδιόφωνο Πτολεμαΐδας Ν. Κοζάνης, Καστοριά FM Stereo, Ελλάδα FM Ν. Αττικής, Focus FM Ν. Θεσσαλονίκης, Super FM Ν. Χαλκιδικής, οι ιστοσελίδες zougla.gr και eurotv.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Euro Channel Ν. Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments